RX 580 6G vs GTX 1060 6G

DX 12 gelecektir. 5-6 FPS'den fazla oyunlar da var ileride DX 12, 11 gibi stabil olacak. Bu bağlamda önemli. Fiyat performans oranında zaten ben 1060'ı önerdim. Ama bu kartların normal fiyatlarını değerlendirince yine 580 ön plana çıkar. Normalde 580, 1060'dan bir tık daha ucuzdu mining ve dolar olayından önce.

Ayrıca 580'in DX 11'de 1060'ı geçtiği oyunların sayısı da çok.

580, Freesync monitörle birlikte daha iyi seçenektir. Ta ki madenciler yüzünden aralarındaki fiyat farkı açılınca ibre 1060'a döndü.
Aynen hocam, ne geldiyse başımıza madencilerden geldi zaten.
Dostum DX 12'de önde olsa ne kadar olacak. En fazla 5-6 FPS önde olur. Fiyat tarafına baktığımız zaman fiyat performans oranında GTX 1060 çok fazla derecede öne geçiyor.
İşte o 5-6 FPS değil, yerine göre 25-30 FPS oluyor. Şu anda 580 yerine 1060'ın seçilmesinin tek nedeni fiyatı.

@alpha06 Benchmark linki yerine konu linki atmışsın.
Çok özür dilerim. Ufak bir yanlışlık olmuş yorum düzeltildi. İyi forumlar.

Benchmark siteleri genelde yanlış bilgi veriyor. Bakarsanız o benchmarklar kullanıcıların oylarıyla gerçekleştirilmiş. Resmi benchmarklar değiller. RX 580 her türlü daha iyidir. Ama fiyatı da öyle. Kısa cevap verecek olursam iki kartta artık alınmaz. Çare GTX 2060 :)

iPhone cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

I
Arkadaşlar merhaba. Ben yeni bir PC toplama işine girdim. Ama GPU konusunda kararsız kaldım. RX 580 8G mi, yoksa GTX 1060 6G mi almalıyım?
İkisininde performansı neredeyse aynı ben gtx1060 6 gb tercih ederim ve kullaniyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biri de demiyor ki RX 580 6 GB yok...
Biri de demiyor ki RX 580 6 GB yok...

Aynn :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı