Dünya çapında madenciliğe büyük talep var. Bundan dolayı ne AMD nede Nvidia ekran kartı bulmak kolay değil. Bulsanız bile saçma sapan fiyatlara satılıyor.
Rx 470 ekran kartım vardı 800 e ekim ayında almıştım ve 2. El olarak 1500 e sattım. Şuan 1070 bekliyorum bende. 1-2 ay a tedarik edeceklerini söylüyorlar.
Madencilik saolsun kart alamıyoruz. Bende aynı durumdayım. Yurt dışından GTX 1080 getirtmeyi planlıyorum. Tabi Türkiye fiyatına denk gelecek ama yapacak bir şey yok.
Madencilik saolsun kart alamıyoruz. Bende aynı durumdayım. Yurt dışından GTX 1080 getirtmeyi planlıyorum. Tabi Türkiye fiyatına denk gelecek ama yapacak bir şey yok.
Hocam yurtdışından getirtirken gümrük sıkıntısı yaşanıyor mu ? Belli bir ücret verilince geçiyor diye biliyorum ama ekran kartının değerine göre mi oluyor bu ücretlendirme yoksa kutunun boyutuna göre mi oluyor bilginiz varmıdır ?
Hocam yurtdışından getirtirken gümrük sıkıntısı yaşanıyor mu ? Belli bir ücret verilince geçiyor diye biliyorum ama ekran kartının değerine göre mi oluyor bu ücretlendirme yoksa kutunun boyutuna göre mi oluyor bilginiz varmıdır ?
Winston hocam benim bir arkadaşım GTX 1060 almıştı Amazon'dan ve tam bilmiyorum fiyatını ama bana dediğine göre orada yazan fiyatına aldım dedi, Amazon'da yazan fiyatı vergi olan hali mi yoksa olmayan hali mi?