Bywalker
Kilopat
- Makaleler
- 3
Aldığım yeni sistemde oyundan oyunda değişen bir performans dengesizliği sorunu bulunuyor. Witcher 3 de en yüksek ayarlarda 55-60 FPS alırken battlefield 1 de 70 FPS'de iken donmalar oluyor. Rise of the tomb raider ise oyunun başlarında 60 FPS alırken biraza ilerledikten sonra 30 FPS'yi zor görmeye ve durmadan takılmaya başladı. Artık gına geldi henüz 1 ay olmadı yeni sistemi alalı.
Sistemimde ASUS GTX 1060 OC 3 GB versiyonu bulunuyor. Ryzen 5 1400 işlemci ve 8 GB RAM mevcut.
Ekran kartını sanırım güncelledim zaten. Virüs taramalarında da bir sonuç çıkmadı. (Rise of the tomb raider'da Directx12'yi kapatınca düzeldi gibi. Ancak hala arada donmalar oluyor. Ve bir süre geçince eski haline dönüyor.) Ne yapmamı önerirsiniz ? Oyunların mecburen korsan sürümlerini kullanıyorum bu arada.
Sistemimde ASUS GTX 1060 OC 3 GB versiyonu bulunuyor. Ryzen 5 1400 işlemci ve 8 GB RAM mevcut.
Ekran kartını sanırım güncelledim zaten. Virüs taramalarında da bir sonuç çıkmadı. (Rise of the tomb raider'da Directx12'yi kapatınca düzeldi gibi. Ancak hala arada donmalar oluyor. Ve bir süre geçince eski haline dönüyor.) Ne yapmamı önerirsiniz ? Oyunların mecburen korsan sürümlerini kullanıyorum bu arada.
Son düzenleyen: Moderatör: