Arkadaşlar Galax GTX 1060 sahibiyim. Technopat GTA 5 testlerinden aldığı FPS'ten 20 FPS daha az alıyorum. Oyunum orijinal. Bütün her şeyin sürümü en son sürüm. İşlemcim İ5 6500. İşlemciyle alakası var mıdır?
Hayır. Isınma sorunum yok. Benim sorunum 1440*900 çözünürlükte daha fazla fps almam gerekmiyor mu? Ben testlerde o çözünürlükte 20 fps daha az alıyorum. Technopat videosunda full hd 90 fps alırken ben bu çözünürlükte 80 alıyorum.
RAM miktarınız yeterliyse ve mönitörünüz 1080p desteklemiyorsa başka bir monitörde denemenizi öneririm, elbette 1080p destekleyen. Oyundayken CPU ve GPU kullanımı kaç?
Hayır. Isınma sorunum yok. Benim sorunum 1440*900 çözünürlükte daha fazla fps almam gerekmiyor mu? Ben testlerde o çözünürlükte 20 fps daha az alıyorum. Technopat videosunda full hd 90 fps alırken ben bu çözünürlükte 80 alıyorum.