Çözüldü GTX 1060 performans sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

frederik

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Galax GTX 1060 sahibiyim. Technopat GTA 5 testlerinden aldığı FPS'ten 20 FPS daha az alıyorum. Oyunum orijinal. Bütün her şeyin sürümü en son sürüm. İşlemcim İ5 6500. İşlemciyle alakası var mıdır?

Çözüm

Kardeşim sen çok yanlış anlamışsın. 20 FPS almıyorum. 20 FPS daha az alıyorum. Sorunu DSR ile çözdüm.
Hayır. Isınma sorunum yok. Benim sorunum 1440*900 çözünürlükte daha fazla fps almam gerekmiyor mu? Ben testlerde o çözünürlükte 20 fps daha az alıyorum. Technopat videosunda full hd 90 fps alırken ben bu çözünürlükte 80 alıyorum.

Ayarları arttırın.

Technopat videosundaki aynı FPS değerini alman için işlemci,RAM gibi tüm bileşenlerin aynı olması gerekir.

Sadece ekran kartına bağlı degilki adamlar GTX 1050 2 GB versiyonuyla GTA 5 60 70 pfs alıyorlar Güçlü sistemleri var. Senin sistemin güçlü degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…