Çözüldü GTX 1060 performans sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

frederik

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Galax GTX 1060 sahibiyim. Technopat GTA 5 testlerinden aldığı FPS'ten 20 FPS daha az alıyorum. Oyunum orijinal. Bütün her şeyin sürümü en son sürüm. İşlemcim İ5 6500. İşlemciyle alakası var mıdır?

Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTX 1050 normal 2 GB versiyon ile 90 FPS gösteriyor. Arkadasın 1060 var iken 20 FPS alıyor.

Kardeşim sen çok yanlış anlamışsın. 20 FPS almıyorum. 20 FPS daha az alıyorum. Sorunu DSR ile çözdüm.
Hayır. Isınma sorunum yok. Benim sorunum 1440*900 çözünürlükte daha fazla fps almam gerekmiyor mu? Ben testlerde o çözünürlükte 20 fps daha az alıyorum. Technopat videosunda full hd 90 fps alırken ben bu çözünürlükte 80 alıyorum.

Hayır. Isınma sorunum yok. Benim sorunum 1440*900 çözünürlükte daha fazla fps almam gerekmiyor mu? Ben testlerde o çözünürlükte 20 fps daha az alıyorum. Technopat videosunda full hd 90 fps alırken ben bu çözünürlükte 80 alıyorum.
Technopat videosundaki aynı FPS değerini alman için işlemci,RAM gibi tüm bileşenlerin aynı olması gerekir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı