Çözüldü GTX 1060 performans sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

frederik

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Galax GTX 1060 sahibiyim. Technopat GTA 5 testlerinden aldığı FPS'ten 20 FPS daha az alıyorum. Oyunum orijinal. Bütün her şeyin sürümü en son sürüm. İşlemcim İ5 6500. İşlemciyle alakası var mıdır?

Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTX 1050 normal 2 GB versiyon ile 90 FPS gösteriyor. Arkadasın 1060 var iken 20 FPS alıyor.

Kardeşim sen çok yanlış anlamışsın. 20 FPS almıyorum. 20 FPS daha az alıyorum. Sorunu DSR ile çözdüm.
O videoda ki sisteme bakarsan adamlar X99 yongalı anakarta i7 5960X bağlayıp üstüne 32 GB RAM ile çok üst düzey bir sistemle oynuyorlar yani Technopat ile aynı FPS'yi zaten alamazsın.

Arkadaşlar Galax GTX 1060 sahibiyim. Technopat GTA 5 testlerinden aldığı FPS'ten 20 FPS daha az alıyorum. Oyunum orijinal. Bütün her şeyin sürümü en son sürüm. İşlemcim İ5 6500. İşlemciyle alakası var mıdır?
Hocam sorun zaten o çözünürlükte oynamanız ekran kartı yeterince güç veremiyor oyuna bu yüzden düsük kalıyor fps full HD yap çözünürlüğü veya full HD monitörün yoksa bile dsr ile yükselt başka çaresi yok.Ayarlarıda ultra yap tabiki ben ultrada şehir içinde 80 fps alıyorum 2K ya alıp 50-60 fps ile rahatça oynuyorum.

İşlemcinin 20 fps fark ettireceğini sanmıyorum. RAM 24 GB. Hadi be 8 GB RAM ile kaybetmişim :D
Sadece bunların etkili olacağını söylemedim bir sebepte bu ama tabii ki başka bir donanımsal veya yazılımsal bir sorundan dolayıda olabilir. Kasanızı uzun süre temizlememek, güncel driverlar kullanmamak, kasanın fiziksel darbeye maruz kalması vb. bir sürü sorun olabilir.

Sadece bunların etkili olacağını söylemedim bir sebepte bu ama tabii ki başka bir donanımsal veya yazılımsal bir sorundan dolayıda olabilir. Kasanızı uzun süre temizlememek, güncel driverlar kullanmamak, kasanın fiziksel darbeye maruz kalması vb. bir sürü sorun olabilir.
Haklısınız.

Selamlar.

Dusuk FPS aliyor olmanizin tek sebebi cozunurlugunuz. Dusuk cozunurlukte islemciye binen yuk bir tik artiyor ve max ayarda oldugunuzdan ekran kartina bu yuku transfer edemiyorsunuz. Dert edilecek birsey degil ama DSR'la oynayabilirsiniz.

10 FPS eksik aliyor olsaydim bakacagim son yer herhalde kasamdaki fiziksel hasar olurdu...

Güçlü sistemden kasıt nedir?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

GTX 1050 normal 2 GB versiyon ile 90 FPS gösteriyor. Arkadasın 1060 var iken 20 FPS alıyor.

Kardeşim sen çok yanlış anlamışsın. 20 FPS almıyorum. 20 FPS daha az alıyorum. Sorunu DSR ile çözdüm.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı