GTX 1060 PUBG oynarken %92 GPU kullanımı yüksek mi?

Thekeysi

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Arkadaşlar MSI Armor GTX 1060 6GB ekran kartına sahibim. PUBG GPU kullanımı yüksek mi yoksa normal mi?
pubg.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG gibi bir sakat oyunda %99 sabit kullanım elde edememeniz oldukça normal bir durum. Oyunlarda genel olarak %90+ GPU kullanımı olduğu sürece herhangi bir sıkıntı olmaz, kabul edilebilir bir seviye. 8600K gibi bir işlemci 1060'ı çoğu oyunda %99-100 oranında darboğaz olmadan çalıştırır zaten, merak etmeyin. Önemli bir durum yok ortada 😀.

Normalde 100% çalışması gerekiyor. Afterburner ile daha rahat takip edebilirsiniz.
dsgdsg.jpg

Afterburner ile yaptığımda daha az kullanıyor ancak ben FPS'i 100'e sabitledim bundan kaynaklı olabilir mi? Ben bu kadar yüksek kullanması sorun olur mu diye merak edip konu açmıştım aslında.
PUBG gibi bir sakat oyunda %99 sabit kullanım elde edememeniz oldukça normal bir durum. Oyunlarda genel olarak %90+ GPU kullanımı olduğu sürece herhangi bir sıkıntı olmaz, kabul edilebilir bir seviye. 8600K gibi bir işlemci 1060'ı çoğu oyunda %99-100 oranında darboğaz olmadan çalıştırır zaten, merak etmeyin. Önemli bir durum yok ortada 😀.
Teşekkür ederim arada FPS droplar yiyorum da acaba bundan dolayı mı oluyor diye merak edip sorayım dedim.

Eki Görüntüle 534337

Afterburner ile yaptığımda daha az kullanıyor ancak ben FPS'i 100'e sabitledim bundan kaynaklı olabilir mi? Ben bu kadar yüksek kullanması sorun olur mu diye merak edip konu açmıştım aslında.

Teşekkür ederim arada FPS droplar yiyorum da acaba bundan dolayı mı oluyor diye merak edip sorayım dedim.
Evet olabilir. GPU'nun yüksek kullanımı iyiye işarettir darboğaz olmadığına göstergedir. Dikkat etmeniz gereken nokta GPU'nun sıcaklığıdır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı