GTX 1060 seçimi: Zotac vs. MSI

@171775
2015 Yılında açılmış bir konu üzerine bu mantıkla öneri yapmak yanlış.
Aradan üç sene geçmiş ve belli zorunlu standart kurallar ile firmalar gelişme sağladı.
Her markanın birkaç kusurlu modeli illaki vardır.
Önemli olan güncel teknoloji ile çıkan sonuçlarla yolumuza bakmanız gerekiyor.

@Recep Baltaş
Bu markaların ürünlerini almamak için genel sebepler yüzünden üyeler ve üye olmayan teknoloji üzerinde duran kişiler mağdur olmasın diye bu konuyu oluşturduğunu düşünüyorum.

Gelişen teknolojiyle birlikte marka değil sunulan donanım ve satış sonrası destek önemli bence.

Şu Zotac ile ilgili her başlığın altına aynı konuyu atmaktan sıkılmıyor bu insanoğlu...

Zotac eskisi kadar kötü değil, ancak hala daha tam olarak oturtamadılar. GTX 1080 Tİ için Mini modeli çıkartan tek firma. Çalışıyorlar, ancak biraz daha kalite lazım. Bu rezil fiyatlarda ucuz olanını almanızı tavsiye ederim. Galax modeli kalitelidir.

Buyrun, ben GTX 770 AMP kullanıyorum Zotac'ın. 4 senedir hala taş gibi. Herkes tecrübesine göre yorum yapar. Ancak bazı gerçekler değişmez.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı