YnsCann
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Merhaba, yaklaşık 2 aydır kart arıyordum. Fiyatlar malum yükseldiği için bekliyordum fakat artık iş acile dönünce bende 2. el ASUS Dual GTX 1060 3 GB almaya karar verdim.
Sahibinden sitesinden GET ile 1800₺ fiyatına aldım, kart dün elime ulaştı. Kartı aldığımda biraz tozlu olduğunu fark ettim fakat hiç açılmadığı için açıp temizlemedim (iade yaparsam diye). Ulaşır ulaşmaz montajladım ve testlere tabi tuttum. (birkaç fotoğraf koydum aşağıya)
Uzun süre oyun oynadım, kart performans olarak evet güzel ama biraz ısınıyor gibi geldi. Yükte iken maks. 82, min. 74 derece gördüğümü fark ettim. Tozdan dolayı olabilir mi bu acaba?
Kısaca soruma gelecek olursak:
1- Kartı temizler ve macun yenilersem ısı düşüşü yaşar mıyım?
2- Kartın değerleri nasıl? (FPS kullanım vs)
3- Temizleme gerekiyorsa macun önerir misiniz?
Sahibinden sitesinden GET ile 1800₺ fiyatına aldım, kart dün elime ulaştı. Kartı aldığımda biraz tozlu olduğunu fark ettim fakat hiç açılmadığı için açıp temizlemedim (iade yaparsam diye). Ulaşır ulaşmaz montajladım ve testlere tabi tuttum. (birkaç fotoğraf koydum aşağıya)
Uzun süre oyun oynadım, kart performans olarak evet güzel ama biraz ısınıyor gibi geldi. Yükte iken maks. 82, min. 74 derece gördüğümü fark ettim. Tozdan dolayı olabilir mi bu acaba?
Kısaca soruma gelecek olursak:
1- Kartı temizler ve macun yenilersem ısı düşüşü yaşar mıyım?
2- Kartın değerleri nasıl? (FPS kullanım vs)
3- Temizleme gerekiyorsa macun önerir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör: