M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #11 omerfaruk37 dedi: PC'yi ben ikicl el almıştım ne zaman alınmış bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam anakartta hangi SATA girişinde taklı SATA kablosu bir bakar mısınız?
omerfaruk37 dedi: PC'yi ben ikicl el almıştım ne zaman alınmış bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam anakartta hangi SATA girişinde taklı SATA kablosu bir bakar mısınız?
burak0617 Megapat Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 564 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #12 omerfaruk37 dedi: Test yaparken PC donunca PC zarar görür mü? Genişletmek için tıkla... -Olmaz. -Bence senin sorunun SDD. -SSD çıkar HDD üzerine kur win10 dene sorun olmazsa yeni SSD almak gerek şahsen.
omerfaruk37 dedi: Test yaparken PC donunca PC zarar görür mü? Genişletmek için tıkla... -Olmaz. -Bence senin sorunun SDD. -SSD çıkar HDD üzerine kur win10 dene sorun olmazsa yeni SSD almak gerek şahsen.
M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #13 burak0617 dedi: -Olmaz. -Bence senin sorunun SSD. -SSD çıkar HDD üzerine kur Windows 10 dene sorun olmazsa yeni SSD almak gerek şahsen. Genişletmek için tıkla... Hocam SSD'ye yanlış porta giriş yapmış olabilir SATA 2'ye falan ondan düşük çıkabilir hızlar. Ankarttan SATA 3 bağlantısına mı yapılmış bir kontrol etsin bence.
burak0617 dedi: -Olmaz. -Bence senin sorunun SSD. -SSD çıkar HDD üzerine kur Windows 10 dene sorun olmazsa yeni SSD almak gerek şahsen. Genişletmek için tıkla... Hocam SSD'ye yanlış porta giriş yapmış olabilir SATA 2'ye falan ondan düşük çıkabilir hızlar. Ankarttan SATA 3 bağlantısına mı yapılmış bir kontrol etsin bence.