GTX 1060 Sistem CS:GO Ani Takılmalar

250-300 civarı. fps_max 300 olduğu için.

O zaman donanımsal bir sıkıntı var herhâlde üstatları bekleyeceğiz çare için. Benim verebileceğim öneriler bu kadardı.

@Recep Baltaş @Ali Güngör
Sorunun hangi parçada olduğunu bilsem en azından garantiye ve ya değiştirmeye yollarım ama belli değil işte.
Monitörü deneyemedim çünkü girişi yok ekran kartı için. Ne yapacağımı bilmiyorum.
@Recep Baltaş Abi sence sorun neyden kaynaklı? Kendim toplamıştım sistemi. Kurarken bir hata yapmış olabilir miyim?
Yapacak bir şeyim kalmadı. Bir bilgisayarıya götüreceğim. Şuan gerçekten pişmanlık duyuyorum bilgisayar aldığım için. Hevesim kursağımda kaldı.
Arkadaşlar SSD,HDD ve RAM'de sorun yok gibi. Sorun neyden kaynaklı olabilir? MSİ Afterburner GTX1060'ı görmüyor. Ekran kartından kaynaklı olabilir mi ?
Arkadaşlar Msi Afterburner'la yaptığım testler bu. Özellikle CPU kullanımının düşük olmasından şüphelendim. Sorun nedir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.jpg
    135,3 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_2.jpg
    126,3 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_3.jpg
    168,2 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme:
Çözünürlüğü artırın. Ekran kartına daha fazla yük bindirin. Yükü işlemciyle paylaşmayın. Ayarları ultra, çözünürlüğü 1080p şekline getirip deneyin.

Sonuç aynı.
Takılmalar da arttı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.jpg
    282,5 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot_2.jpg
    250 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_3.jpg
    186,2 KB · Görüntüleme: 68
Tamamen başka bir şey soracağım. RAM frekansınız kaçta? Mesajdan alıntı yaparak cevap yazın, takip etmiyorum konuları.

Fabrika çıkışı hızı nedir? Bir miktar düşürmeyi denediniz mi? 2666 MHz mesela?
Ben fabrika çıkışı 3200 olan RAM'lerimi 2666 kullandım uzun süre stabilizasyon için.
Bir de BIOS güncellemesi yapıp ardından CMOS yaptınız mı?

Fabrika çıkışı hızı nedir? Bir miktar düşürmeyi denediniz mi? 2666 MHz mesela?
Ben fabrika çıkışı 3200 olan RAM'lerimi 2666 kullandım uzun süre stabilizasyon için.

3000MHz fabrika çıkışı ama kendisi otomatik 2933MHz de çalışıyor.
BIOS güncellemesi yaptım ancak CMOS nedir bir fikrim yok.

Bir kademe düşürmeyi deneyin. BIOS güncelleyip CMOS yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…