GTX 1060 Sistem CS:GO Ani Takılmalar

Nerden yükleyebilirim ?
Tamam buldum. Şuanki driver ı silip bir öncekini yükleyeceğim.

Tekrar yüklemem gerekli mi? Yoksa bir şekilde taşıyabilir miyim ?
Steam kütüphanesinde oyun ismine sağ tıklayıp özelliklere tıklayın. Eğer SSD'de de Steam klasörü varsa orada bir yerde depolama alanını değiştirme olması gerek. Ekran görüntüsü atamıyorum telefondayım kusura bakmayın. Ama öyle bir şey var kesin, çünkü daha bu sabah Rocket League'i SSD'ye taşıdım.

''Yükleme klasörünü taşı.'' diye bir seçenek var. Sanırsam o.

Bir önceki sürücüyü de denedim durum aynı. Yarın oyunu SSD'ye atıp bir de öyle deneyeceğim.
Bu arada Windows 1803 sürümü değil ondan olabilir mi ?
SSD'ye taşıyıp denedim. Sonuç aynı.
Crysis 2 Maximum Edition oyunu ile de denedim. Sağa sola döndüğümde silah titriyor. Mouse ile alakalı olabilir mi ? Windows 1803 güncellmesini de yaptım.

Son düzenleme:
Ekran kartından şüphelenmenin sebebi ne? İşlemciden kaynaklı bir sorun da olabilir. MSI Afterburner'ın son sürümünü kurup, izleme ayarlarından GPU, CPU kullanımı ve sıcaklıklarının bulunduğu grafikleri açarak oyuna girip bu değerleri gözlemleyin. Bu değerleri burada paylaşın, belki bir anormallik tespit edebiliriz.
Endişenizi anlayabiliyorum ama çözülmeyecek sorun yoktur. Donanımlardan herhangi biri hatalı ise donanımları iade edebiliyorsanız iade edin, ya da garantiye gönderin. Paniklemeye gerek yok bana kalırsa.
Son olarak, AC Origins oyununu da deneyebilirseniz sevinirim. O oyunun benchmarklarında GPU ve CPU'ya özel grafikler çiziliyor, ikisinden biri bottleneck yaşadığında grafiksel olarak görebiliyorsunuz. Keza donanım kaynaklı bir sıkıntı varsa o oyunda kendini daha da belli edecektir.

MSİ Afterburner ekran kartını görmüyor. Bir diğer sıkıntı da bu. :)
Ve anlık donmalardan çok titreme söz konusu dikkatli bakınca. Yarın eski monitörümü ve eksi ekran kartımı deneyeceğim. Belki ordan yakalarım birşey. AC Origins oyununu korsan indirebilirim. Olur mu ?

Dostum o hâlde onboard ekran kartıyla açıyor olmayasın oyunları? HDMI kablosunu anakarttaki değil de ekran kartın HDMI soketine taktığına emin misin?

MSI Afterburner'ın kartı görmemesi çok tuhaf, muhtemelen daha değişik bir sorundan muzdaripsiniz.

İşlemciniz APU değilmiş ama sanırım her anakartın onboard bir GPU yongası oluyor. Belki ondan çalıştırmaya çalışıyordur oyunlar.
O sürümde de yapabilirsiniz, tasvip edilmese de.

Ekran kartına taktığıma eminim. Display Port kablosu kullanıyorum. HDMİ ile de denedim, sonuç yine aynı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı