GTX 1060 sistem FC 25 kaldırır mı?

Burak Krhn

Centipat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle sistemim fotoğrafta gördüğünüz gibi. Şu an FC 25 Showcase oynamaktayım ve rush ta 60-80 FPS arası donmadan oynayabiliyorum. Normal maça girdiğimde ise 30-50-60 FPS arası geziyor ve donuyor. Sizce indirimdeyken FC 25 alınır mı? Bilgisayarım az da olsa kaldırır mı? Yani FPS fark etmeksizin oynayabilecek durumda olsun bana yeter. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdide teşekkürler.

Dosya Ekleri

• t1.PNG
    t1.PNG
    36,5 KB · Görüntüleme: 33
  • t2.PNG
    t2.PNG
    25,6 KB · Görüntüleme: 32
Minimum sistem gereksinimlerine göre
Ekran kartın karşılıyor fakat işlemcin düşük kalıyor ama iade edebiliyorsan satın alıp deneyebilirsin istersen

Merhaba öncelikle sistemim fotoğrafta gördüğünüz gibi. Şu an FC 25 Showcase oynamaktayım ve rush ta 60-80 FPS arası donmadan oynayabiliyorum. Normal maça girdiğimde ise 30-50-60 FPS arası geziyor ve donuyor. Sizce indirimdeyken FC 25 alınır mı? Bilgisayarım az da olsa kaldırır mı? Yani FPS fark etmeksizin oynayabilecek durumda olsun bana yeter. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdide teşekkürler.

Futbol oyunlarında zaten 60 üstü pek fark etmiyor 60 FPS civarında geziyorsa al.

Hocam iade etme şansınız varsa satın alıp deneyin.

ChatGPT her zaman doğru sonuç vermeyebilir ama dedikleri doğru pek fazla bir FPS farkı olmayacaktır

Dosya Ekleri

• 1750938526200.png
    1750938526200.png
    28,7 KB · Görüntüleme: 21

Technopat Haberler

Geri
Yukarı