GTX 1060 sistem görüntü vermiyor

biohazard0627

Hectopat
Sistemim,

Ryzen 5 2400G
Corsair Vengeance 8 GB 3000MHz RAM
MSI B350M Gaming Pro Anakart
Asus 1060 3GB
Corsair 80+ 450 Watt PSU

Ekran kartını taktıktan sonra sistemim görüntü vermemeye başladı hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. Ekran kartını çıkarıp işlemcinin ekran kartına bağladım yine görüntü gelmedi. Bütün kablolar doğru yere takılı, herhangi bir uyarı ışığı yok. Fanlar dönüyor.

Bu durumun çözümü nedir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim,

Ryzen 5 2400G
Corsair Vengeance 8 GB 3000MHz RAM
MSI B350M Gaming Pro Anakart
Asus 1060 3GB
Corsair 80+ 450 Watt PSU

Ekran kartını taktıktan sonra sistemim görüntü vermemeye başladı hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. Ekran kartını çıkarıp işlemcinin ekran kartına bağladım yine görüntü gelmedi. Bütün kablolar doğru yere takılı, herhangi bir uyarı ışığı yok. Fanlar dönüyor.

Bu durumun çözümü nedir ?
Sistemi yeni mi topladınız? Eğer yeni ise 2.nesil işlemciler B350 chipsetinde BIOS güncellemesi olmadan çalışmaz.

Evet techopat'a en ihtiyacım olduğu anda beni yazım yanlışından banladığı için teşekkür ederek konuma geri dönüyorum.

Arkadaşlar BIOS'um güncel daha önceden APU üzerinden görüntü alarak kullanıyordum.Şu anda ise ne APU'yla ne de ekran kartıyla görüntü alamıyorum.

Bilgisayarcıya götürdüğümde işlemcimde problem olabileceğini garantiye göndermemi söyledi.İşlemcim hiç ısınmıyormuş . (Anakart üzerinde bazen cpu ışığı yanıyor hata olduğuna dair , ama her zaman değil)

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun 2 gündür kafayı yiyeceğim bi halledemedim.

Evet techopat'a en ihtiyacım olduğu anda beni yazım yanlışından banladığı için teşekkür ederek konuma geri dönüyorum.

Arkadaşlar BIOS'um güncel daha önceden APU üzerinden görüntü alarak kullanıyordum.Şu anda ise ne APU'yla ne de ekran kartıyla görüntü alamıyorum.

Bilgisayarcıya götürdüğümde işlemcimde problem olabileceğini garantiye göndermemi söyledi.İşlemcim hiç ısınmıyormuş . (Anakart üzerinde bazen cpu ışığı yanıyor hata olduğuna dair , ama her zaman değil)

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun 2 gündür kafayı yiyeceğim bi halledemedim.
Anakarttan uyarı geliyor mu? Eğer geliyorsa bip sesleri veriyorsa bu uyarı biplerinin kaç kere tekrar ettiği veya ne kadar uzun olduklarını paylaşın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı