Çözüldü GTX 1060 Sistem GTA 5 FPS Düşmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fbsk_omer1907

Hectopat
GTA 5'te map ve oyun içinde drop sorunu yaşıyorum. Her şeyi denedim olmadı. Oyunu şu an normal grafik ayarlarında oynamama rağmen, V-Sync açık olsa da olmasa da drop yaşıyorum oyunda. Bunun çözümünü bilen var mı?

Not: Oyun orijinal Social Club aktivasyonlu.

Sistemim:

• Gigabyte AB350M Gaming 3
  • MSI Armor GTX 1060 6GB OC
  • AMD Ryzen R3 1300x
  • G.skill FlareX 8GB 2400MHz CL16
  • James Donkey 120 GB SSD
  • WD Blue 500GB ''WD5000AAKS''

Merhaba attıgın resime ben baktım kardeşim, aynı sorun bende de var. İşlemcin darbogaz yapıyor o yüzden oyundaki FPS düşüyor ve sadece gücünün %20 kullanabiliyor. GTX 1060 sendeki şu an.
İşlemciyi ugrade yaparsan bu sorun aşarsın.

Merhaba attıgın resime ben baktım kardeşim, aynı sorun bende de var. İşlemcin darbogaz yapıyor o yüzden oyundaki FPS düşüyor ve sadece gücünün %20 kullanabiliyor. GTX 1060 sendeki şu an.
İşlemciyi ugrade yaparsan bu sorun aşarsın.

Ultra'ya aldım oyunu, %95-%99 arası kullanıyor GPU'yu şu an ama oyun içinde hala nadiren drop bulunuyor. Map'te V-Sync kapali oldugu zaman kasma oluyor.

Oyun HDD'ye kurulu ise normaldir.

Bence HDD'den kaynaklı degil, eskiden laptopta HDD'den oynuyordum oyunu, drop yoktu. Sadece FPS dusuktü özelliklerinden kaynakli.
Yeni işlemci aldım sorun çözüldü.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı