GTX 1060 Sistem Önerisi

Batuhantanr

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Ben kendime bir sistem toplamanın zamanı geldiğine karar verdim. Bütçem şu an tam belirli değil ama kendimce bir sistem oluşturdum sizce nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum HDD olarak WD Blue 1 TB 7200 RPM kullanmanı tavsiye ederim, çünkü Toshiba'dan daha hızlı bir HDD. Ben şahsen kasa içerisinde gelen PSU'lara ne kadar markalı da olsa güvenemiyorum, kasa ile PSU'yu ayrı almanızı öneririm, mümkünse 80+ Bronze sertifikalı olsun.

Cevapladığın için saol kardeşim. Fakat güç kaynağı zaten 80+ sertifikalı bir güç kaynağı

Saol kardeşim güzel sistem önermişsin fakat ben GTX 1060 daha iyi bir ekran kartı diye biliyordum RX480 dahami iyi ondan acaba cevaplarsan sevinirim

NOT: Bütün Parçalar vatan bilgisayardan olursa daha iyi olur benim için.

Sistemin gayet güzel olmuş. Hdd'yi WD BLUE 7200 RPM yaparsan daha iyi olur ve tabiki bütçen varsa B250M Gaming Pro al. Yanında mouse hediyesi ile birlikte geliyor.

Hocam ASUS Turbo GTX1060 Serisine göz atabilirsin. Fiyatı rakiplerine göre hayli düşük olmasına karşın ASUS kalitesinde bir ürün.

Hdd yi WD blue 7200 rpm al Toshiba göre daha iyi performansı var anakart msı B250 Gaming Pro 2400 mhz yaparsan daha iyi olur Kasa içinde şık duruyor led aydınlatmaları var mause hediyeli ve ethernet hızını arttıran bi özelliği var online oyun oynuyorsan işine yarar ekran kartı olarak bencede msı Gaming rx 480 daha mantıklı ayrıca fiyatıda daha uygun son olarak vatan bilgisayar yerine sinerjiyi tercih etmen sana 150-100 tl arası tasarruf sağlar

Aslinda
Dostum 80+ ile 80+ Bronze arasinda %10 verimlilik oynar.
dogru soyluyorsun kardesim.

Sistemin gayet güzel olmuş. Hdd'yi WD BLUE 7200 RPM yaparsan daha iyi olur ve tabiki bütçen varsa B250M Gaming Pro al. Yanında mouse hediyesi ile birlikte geliyor.
bu bahsettigin parcalarin vatan bilgisayarda satisi varmi ?

Hocam ASUS Turbo GTX1060 Serisine göz atabilirsin. Fiyatı rakiplerine göre hayli düşük olmasına karşın ASUS kalitesinde bir ürün.
MSI RX 480 alcagim sanirim

vatan bilgisayara toplatircagim direk ben toplarsam sorun cikar diye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…