GTX 1060 Sistem Önerisi

Aslinda

dogru soyluyorsun kardesim.

bu bahsettigin parcalarin vatan bilgisayarda satisi varmi ?

MSI RX 480 alcagim sanirim

vatan bilgisayara toplatircagim direk ben toplarsam sorun cikar diye dusundum

Yoo neden bir sorun çıksın ki sistem toplama rehberlerini izleye izleye topladım ben :D
Bir de i5 7500 tam orta noktadır, bence i5 7600'a gerek yok üstüne verceğin paraya değmez.

Yoo neden bir sorun çıksın ki sistem toplama rehberlerini izleye izleye topladım ben :D
Bir de i5 7500 tam orta noktadır, bence i5 7600'a gerek yok üstüne verceğin paraya değmez.
Ben video renderlayacagim ve oyun oynayacagim bir sistem toplayacagim icin onu koymustum aslina.

Sağol kardesim ama anakartin hizi az.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem çok güzel ama biraz uyumsuzluk var. Ayrıca sana tavsiyem RX480. Bende sistem toplama konusu açmıştım senin gibi GTX1060 koyacakken RX480 seçtim ve sipariş ettim şuan yolda geliyor. Konumda yapılan yorumlar beni çok fazla bilgilendirdi. Sistemim imzamda yazıyor. Toplam fiyat 5.500 istersen bu fiyatı düşürecek parçalar seçebilirsin. Ama imzamda bulunan sistemi tavsiye ederim. Kasa için çok bütçe ayırmana gerek yok. Dediğim gibi; imzamı incele :)

Cok garip ama belki Vatan'daki bir kucuk modelidir.

MSI'ın resmi sitesinden aynı modeli kontrol et desteklediği hızlara bak. Bende vatan'da yanlış bilgi girişi yapıldığını görmüştün geçen günlerde. Yine anakartlarda. Alacağım anakartın desteklediği mhz hızı 2133 diye girilmişti sana olduğu gibi. Ama esasında 2400 destekliyordu Kaby Lake işlemciler için.

MSI'ın resmi sitesinden aynı modeli kontrol et desteklediği hızlara bak. Bende vatan'da yanlış bilgi girişi yapıldığını görmüştün geçen günlerde. Yine anakartlarda. Alacağım anakartın desteklediği mhz hızı 2133 diye girilmişti sana olduğu gibi. Ama esasında 2400 destekliyordu Kaby Lake işlemciler için.
kocaman şirket yanlış bilgi girişimi yapıyor?

Sistem çok güzel ama biraz uyumsuzluk var. Ayrıca sana tavsiyem RX480. Bende sistem toplama konusu açmıştım senin gibi GTX1060 koyacakken RX480 seçtim ve sipariş ettim şuan yolda geliyor. Konumda yapılan yorumlar beni çok fazla bilgilendirdi. Sistemim imzamda yazıyor. Toplam fiyat 5.500 istersen bu fiyatı düşürecek parçalar seçebilirsin. Ama imzamda bulunan sistemi tavsiye ederim. Kasa için çok bütçe ayırmana gerek yok. Dediğim gibi; imzamı incele :)
Bende RX480 almayı düşünüyorum aslında

Anakartın hem 2133 hemde 2400 MHZ olani varmış

Dosya Ekleri

• Screenshot_2017-03-20-22-10-58_1_1.jpg
    Screenshot_2017-03-20-22-10-58_1_1.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 62
B250M Mortar veya Mortar Arctic alabilirsin. Ben Mortar modelini sipariş ettim geliyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı