H halil2018 Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2018 #11 Ömer_Engin dedi: Biz hanimla birlikte oynuyoruz. Ondaki HDD eski biraz gec yukleme sorunu vardi. Bende SSD var hic sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... Yani SSD al diyorsunuz . Peki Ram'den kaynaklı olabilir mi bu sorun ? CORSAİR VENGEANCE 8GB 2400MHZ CL16 DDR4 SİNGLE RAM kullanıyorum.
Ömer_Engin dedi: Biz hanimla birlikte oynuyoruz. Ondaki HDD eski biraz gec yukleme sorunu vardi. Bende SSD var hic sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... Yani SSD al diyorsunuz . Peki Ram'den kaynaklı olabilir mi bu sorun ? CORSAİR VENGEANCE 8GB 2400MHZ CL16 DDR4 SİNGLE RAM kullanıyorum.
Ö Ömer_Engin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.519 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2018 #12 halil2018 dedi: Yani SSD al diyorsunuz . Peki Ram'den kaynaklı olabilir mi bu sorun ? CORSAİR VENGEANCE 8GB 2400MHZ CL16 DDR4 SİNGLE RAM kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... 8GB RAM sorun cikartmaz. MSI Afterburner ile kontrol ettigimde 6-7 GB kullaniliyor PUBG deyken. Gayet yeterli bu oyun icin.
halil2018 dedi: Yani SSD al diyorsunuz . Peki Ram'den kaynaklı olabilir mi bu sorun ? CORSAİR VENGEANCE 8GB 2400MHZ CL16 DDR4 SİNGLE RAM kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... 8GB RAM sorun cikartmaz. MSI Afterburner ile kontrol ettigimde 6-7 GB kullaniliyor PUBG deyken. Gayet yeterli bu oyun icin.
T Toprak Aga Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 2.518 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer İstanbul/Ümraniye 23 Haziran 2018 #13 Yazılımsal bir sorun bu. Peki farklı oyunları test ettin mi GTX 1060 ile? Etmediyse et, bütün değerleri paylaş bize sana yardımcı oluruz.
Yazılımsal bir sorun bu. Peki farklı oyunları test ettin mi GTX 1060 ile? Etmediyse et, bütün değerleri paylaş bize sana yardımcı oluruz.
cihatk Megapat Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 371 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1525000073 23 Haziran 2018 #14 SSD var bende. Ona yükleyip denedim. Sorun aynı. HDD,SSD kaynaklı bir sorun değil bu.
H halil2018 Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2018 #15 Ömer_Engin dedi: 8GB RAM sorun cikartmaz. MSI Afterburner ile kontrol ettigimde 6-7 GB kullaniliyor PUBG deyken. Gayet yeterli bu oyun icin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Dediğim gibi olmazsa alacam o zaman bir SSD.
Ömer_Engin dedi: 8GB RAM sorun cikartmaz. MSI Afterburner ile kontrol ettigimde 6-7 GB kullaniliyor PUBG deyken. Gayet yeterli bu oyun icin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Dediğim gibi olmazsa alacam o zaman bir SSD.
Ö Ömer_Engin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.519 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2018 #16 cihatk dedi: SSD var bende. Ona yükleyip denedim. Sorun aynı. HDD,SSD kaynaklı bir sorun değil bu. Genişletmek için tıkla... Gec yukleme sorununu kastettim ben titreme falan dediniz o bence yazilimsal.
cihatk dedi: SSD var bende. Ona yükleyip denedim. Sorun aynı. HDD,SSD kaynaklı bir sorun değil bu. Genişletmek için tıkla... Gec yukleme sorununu kastettim ben titreme falan dediniz o bence yazilimsal.
H halil2018 Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2018 #17 Toprak Aga dedi: Yazılımsal bir sorun bu. Peki farklı oyunları test ettin mi GTX 1060 ile? Etmediyse et, bütün değerleri paylaş bize sana yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... FPS, GPU kullanımı ve sıcaklığı, CPU kullanımı ve sıcaklığı gibi değerlerden bahsediyorsunuz değil mi ?
Toprak Aga dedi: Yazılımsal bir sorun bu. Peki farklı oyunları test ettin mi GTX 1060 ile? Etmediyse et, bütün değerleri paylaş bize sana yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... FPS, GPU kullanımı ve sıcaklığı, CPU kullanımı ve sıcaklığı gibi değerlerden bahsediyorsunuz değil mi ?
Ö Ömer_Engin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.519 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2018 #18 halil2018 dedi: FPS, GPU kullanımı ve sıcaklığı, CPU kullanımı ve sıcaklığı gibi değerlerden bahsediyorsunuz değil mi ? Genişletmek için tıkla... Nvidia kontrol panelinden kenar yumusatma ayarini kontrol eder misiniz? Ordana kapattiysaniz oyunda acmanizinda cok bi faydasi olmaz.
halil2018 dedi: FPS, GPU kullanımı ve sıcaklığı, CPU kullanımı ve sıcaklığı gibi değerlerden bahsediyorsunuz değil mi ? Genişletmek için tıkla... Nvidia kontrol panelinden kenar yumusatma ayarini kontrol eder misiniz? Ordana kapattiysaniz oyunda acmanizinda cok bi faydasi olmaz.
H halil2018 Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2018 #19 Ömer_Engin dedi: Nvidia kontrol panelinden kenar yumusatma ayarini kontrol eder misiniz? Ordana kapattiysaniz oyunda acmanizinda cok bi faydasi olmaz. Genişletmek için tıkla... Bir çok kez denedim nvidia denetim masası ayarlarını kenar yumuşatma vs. açık da olsa kapalı da olsa etki etmiyor.
Ömer_Engin dedi: Nvidia kontrol panelinden kenar yumusatma ayarini kontrol eder misiniz? Ordana kapattiysaniz oyunda acmanizinda cok bi faydasi olmaz. Genişletmek için tıkla... Bir çok kez denedim nvidia denetim masası ayarlarını kenar yumuşatma vs. açık da olsa kapalı da olsa etki etmiyor.
Ö Ömer_Engin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.519 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2018 #20 halil2018 dedi: Bir çok kez denedim nvidia denetim masası ayarlarını kenar yumuşatma vs. açık da olsa kapalı da olsa pek bir etki etmiyor. Genişletmek için tıkla... Videolara baktim da sendeki baya rahatsiz edici. Ben kenar yumusatmayi kapatsam bile o kadar olmuyor. Bi anormallik var. Ama anlamadim.
halil2018 dedi: Bir çok kez denedim nvidia denetim masası ayarlarını kenar yumuşatma vs. açık da olsa kapalı da olsa pek bir etki etmiyor. Genişletmek için tıkla... Videolara baktim da sendeki baya rahatsiz edici. Ben kenar yumusatmayi kapatsam bile o kadar olmuyor. Bi anormallik var. Ama anlamadim.