Yani SSD al diyorsunuzBiz hanimla birlikte oynuyoruz.Ondaki HDD eski biraz gec yukleme sorunu vardi. Bende SSD var hic sorun olmuyor.
CORSAİR VENGEANCE 8GB 2400MHZ CL16 DDR4 SİNGLE RAM
kullanıyorum.
Yani SSD al diyorsunuzBiz hanimla birlikte oynuyoruz.Ondaki HDD eski biraz gec yukleme sorunu vardi. Bende SSD var hic sorun olmuyor.
8GB RAM sorun cikartmaz. MSI Afterburner ile kontrol ettigimde 6-7 GB kullaniliyor PUBG deyken. Gayet yeterli bu oyun icin.Yani SSD al diyorsunuz. Peki Ram'den kaynaklı olabilir mi bu sorun ?
CORSAİR VENGEANCE 8GB 2400MHZ CL16 DDR4 SİNGLE RAM
kullanıyorum.
Teşekkürler. Dediğim gibi olmazsa alacam o zaman bir SSD.8GB RAM sorun cikartmaz. MSI Afterburner ile kontrol ettigimde 6-7 GB kullaniliyor PUBG deyken. Gayet yeterli bu oyun icin.![]()
Gec yukleme sorununu kastettim ben titreme falan dediniz o bence yazilimsal.SSD var bende. Ona yükleyip denedim. Sorun aynı. HDD,SSD kaynaklı bir sorun değil bu.
FPS, GPU kullanımı ve sıcaklığı, CPU kullanımı ve sıcaklığı gibi değerlerden bahsediyorsunuz değil mi ?Yazılımsal bir sorun bu. Peki farklı oyunları test ettin mi GTX 1060 ile? Etmediyse et, bütün değerleri paylaş bize sana yardımcı oluruz.
Nvidia kontrol panelinden kenar yumusatma ayarini kontrol eder misiniz? Ordana kapattiysaniz oyunda acmanizinda cok bi faydasi olmaz.FPS, GPU kullanımı ve sıcaklığı, CPU kullanımı ve sıcaklığı gibi değerlerden bahsediyorsunuz değil mi ?
Bir çok kez denedim nvidia denetim masası ayarlarını kenar yumuşatma vs. açık da olsa kapalı da olsa etki etmiyor.Nvidia kontrol panelinden kenar yumusatma ayarini kontrol eder misiniz? Ordana kapattiysaniz oyunda acmanizinda cok bi faydasi olmaz.
Videolara baktim da sendeki baya rahatsiz edici. Ben kenar yumusatmayi kapatsam bile o kadar olmuyor. Bi anormallik var. Ama anlamadim.Bir çok kez denedim nvidia denetim masası ayarlarını kenar yumuşatma vs. açık da olsa kapalı da olsa pek bir etki etmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.