GTX 1060 Sistem Oyunlarda Anti Aliasing Sorunu

DP kablosundan kaynaklı değil bence. Ben HDMİ ile de denedim sorun aynı.

Ekran kartımı servise gönderdim. İade/değişim onayı verdiler. Elime geçmesini bekliyorum.

Teşekkür ederim. Ama korkuyorum değiştirirsem aynı sorun tekrarlanır diye. Çünkü ekran kartını kabul etmelerinin sebebi görüntü aniden gitti açılmadı kart. Görüntü bozuk diyerek verdiler onayı.

Aynı sorunu yaşıyorum dostum ve kartı servise vermeyi düşünüyorum acaba kartın servisten gelince sorunun düzeldi mi?

driver güncellemesiyle alakalı olmasın ya da ekran kartı otomatik ayarları performansta kalmış olabilir nvidia denetim masasına girip bakabilirsiniz
Benin sistemin sizinkiyle alakasi olmamasina ragmen bende de var. Bence bu yazilimsal bi durum. Oyundan kaynakli gibi. Her oyunda olmuyor cünkü.

Gördüğüm kadarıyla sorun kenar yumuşatma ayarıyla ilgili. Görüntüde her hangi bir problem yok.
Nvidia Denetim Masasını açıp Genel ayarlar sayfasından sağ üstte "Varsayılanları geri yükle" dedikten sonra resimdeki gibi kenar yumuşatma ayarlarını aynen ayarlayın.

Daha sonra "Program Ayarları" kısmından oynayacağınız oyunu seçip ayarları resimdeki gibi ayarlayın

Sonra Görüntü ayarlarını önayarla yap kısmından "Gelişmiş 3D görüntü ayarlarını kullan seç"
Sonra PhsyX Yapılandırması kısmından sağ üstten PhsyX ayarları bölümünden işlemci: otomatik seç dedikten sonra Nvidia GeForce Experience'ye girip OYUNLAR kısmına gir;
Whisper Mode: Kapat
Battery Boost: Kapat
GENEL sekmesine tıkla oyun içi yer paylaşımını kapat. (Alt Z'deki menüye erişemeyeceksin)

Sana kendimde olan ayarları gösterdim. Sorununa çözüm olabilir. Bende bu şekilde GTX1060 ile sorunsuz sıkıntısız kullanıyorum. Deneyip geri dönüş yaparsan sevinirim.

Ekran kartı ayarlarından V-sync ayarını açıp oyunları 60fpse sabitlemeyi deneyebilir misiniz?
Denedim dostum yine aynı.
Maalesef yine aynı dostum bende de 6GB 1060 var ama olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…