Sorun bendede vardı Rx570 4gb var bende.ekran kartı bellek arızasından kaynaklanıyormuş.Garanti varsa yollayın.Şuan benimki garantide
Garantiden gelince güncel bir yazı bekliyorum dostum.Sorun bendede vardı Rx570 4gb var bende.ekran kartı bellek arızasından kaynaklanıyormuş.Garanti varsa yollayın.Şuan benimki garantide
1.1 den 1.2 derken neyden bahsediyorsunuz anlamadım yardımcı olabilecek birisi var mı ?Ben Monitor ayarlarından DP Kablosu 1.1'den 1.2 ayarlayınca sorun çözüldü.Deneyebilirmisiniz
Öncelikle Dp Kablosu kullanıyormusunuz? Kullanıyorsanız monitörün modelini söyleyebilirmisiniz bende tuşlarla menüsüne girip yapıyorum.1.1 den 1.2 derken neyden bahsediyorsunuz anlamadım yardımcı olabilecek birisi var mı ?
DP kablosu kullanıyorum evet. Monutör AOC G2460PFÖncelikle Dp Kablosu kullanıyormusunuz? Kullanıyorsanız monitörün modelini söyleyebilirmisiniz bende tuşlarla menüsüne girip yapıyorum.
Evet buldum ama yine aynı problem devam ediyor sanırım display kablosundan kaynaklanıyor. Çünkü vga ile bağladığımda problem yoktu. 144Hz için display kullanıyordum.Bende AOC G2260VWQ6 modelini kullanıyorum. Güç tuşunun yanındaki bölümden menüye giriyorum. Fotoğrafta gösterdiğim yerden ayarlıyabiliyorsunuz. Tahminimce sizdede aynıdır.Eki Görüntüle 430137
Hocam bu AOC'nin kutuda verdiğ DP kabloları biraz sıkıntılı. Forumda birkaç arkadaş DP kablosunu değiştirince sorunu çözmüştü diye hatırlıyorum.Evet buldum ama yine aynı problem devam ediyor sanırım display kablosundan kaynaklanıyor. Çünkü vga ile bağladığımda problem yoktu. 144Hz için display kullanıyordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.