Daha önce Asus R7 265 OC Edition kullanıyordum. PUBG'yi çok güzel bir şekilde 50 55 FPS alarak keyifli vakit geçiriyordum.
Şimdi MSI 1060 6GB Aldım ve PUBG'de 60+ FPS (VSYNC açık seviyorum ) alabiliyorum fakat herhangi bir evin içine girdiğimde oda gerçekten karanlık aşırı gerçekçi renkler yüzünden çoğu zaman görmem gereken adamları karanlıktan göremiyorum.
Oyunun ayarlarını yükselttim-azalttım + parlaklığı yükselttim ama değişen pek bir şey olmadı. Bu durumdan müzdaribim.
Monitörün 75Hz ise Nvidia ayarları üzerinden Max 75'e çek oyunu. Oyun ayarları olarak şunları kullan.
Kenar yumuşatma yüksek, doku yüksek, görüş mesafesi yüksek, diğerleri en düşük renk körlüğü modundan yeşili seç.
Nvidia denetim masasından parlaklığı yükselttim oyun içi parlaklığı da yükselttim. Artık neredeyse gölgeler yok gibi . Ekran ölçeğim 120'de ve oyun ayarlarını sizin dediğiniz gibi yaptım. Çok işe yaradı teşekkür ederim (Alttaki son hali).
Eki Görüntüle 321663 Eki Görüntüle 321664
Nvidia denetim masasından parlaklığı yükselttim oyun içi parlaklığı da yükselttim. Artık neredeyse gölgeler yok gibi . Ekran ölçeğim 120'de ve oyun ayarlarını sizin dediğiniz gibi yaptım. Çok işe yaradı teşekkür ederim (Alttaki son hali).
Doku ve kenar yumuşatma ultra'da üstteki gibi görünüyor. Şu anda GeForce Experience'den oyunu optimize ettim çoğu ayar ultra-high arasında. (İşlemcim darboğaz yapıyor 720p monitörüm olduğu için o yüzden yüksek ayarlarda oynuyorum)
Monitörüm full hd olmadığı için çok fazla yırtılmalar ve bulanık görüntü ile karşılaşıyorum. 1366x720p'de i3 4160 + 1060 6GB GamingX kullanıyorum. Ekran kartımın kullanım oranı %36-75 arası değişiyor . TV'ye bağlayıp 2K'da maksimum ekran kartı performansını alıyorum,75 ortalama fps fakat bu seferde 8GB Ramlerim sıkıntı çıkarıyor. İşte buna FeelsBadMan atılır .