GTX 1060 sistem toplama

SSD'de o yazan okuma yazma hizlari degildir IOPS degerleridir ve Samsung 750 Evo ve 850 Evo bu konuda cok basarili.

Yalniz Ryzen bekleyecek misiniz?

Ryzen daha iyi olacaktir bu sisteme. Tavsiyem Ryzen anakart modellerinin cogalmasini beklemeniz anakart modelleri cikinca da Ryzen almaniz.

Yok hocam Ryzen bekleyemem şuan sadece babamın kredi kartından haber bekliyorum yoksa şimdiye almıştım. Çünkü sadece oyun değil okul nedeniyle yoğun bir ödev listem var. Hemen başlamazsam okuldaki derslerden kalacağım :D

Ryzen için tahmini ne kadar beklerim ?

Aynen işte i7 olursa bütçemi aşıyor. Ben şuan ayarladığım bileşenlerde toplam 5.600 civarı fiyat çıkardım. Bunu aşamam artık :D

Hocam birde benim dezavantajım ilk defa masaütsü kuracağım için internet kablosu bile almak oluyor. Listemi görsen parçalar artıyor hergün :)

Yok babam onayladı zaten bu fiyata biraz tepkili zaten ama sıkıntı yok. 6000 olursa gerçekten kızabilir ama :D

Yok amazon bana göre değil ben uğraşmayı sevmem o işlerle :D

5300 değil ki 5600 oldu diyorum :D Ek olarak mousepad, internet kablosu, termal macun, display kablosu falan var daha bende :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı