GTX 1060 Sistem Toplama

Msi gtx1060 ile Asus gtx1060 arasında fark olur mu?

• Olur

Oy: 0 0,0%
  • Olmaz neredeyse aynı

Oy: 9 100,0%

• Oy verenlerin toplamı
    9

BerkayPAT

Megapat
Bir sistem toplamak istiyorum fakat Ryzen 5 1600 ram uyumluluk sorunu diye bir şey gördüm ve kafam çok karıştı. Aşağıdaki vermiş olduğum sistemin parçalarında uyumluluk sorunu olur mu? MSI GTX 1060 modeli daha pahalı olduğu için tercihimi ASUS'dan yana yaptım aralarında bir fark olur mu? Sizce sistem güçlü bir sistem mi? Sistem stabil çalışır mı ?

Ekran Kartı: ASUS GTX 1060 6 GB
İşlemci: Ryzen 5 1600
Anakart: ASUS Prime B350 Plus
RAM: G.Skill Ripjawsv 16 GB 2400 MHz
SSD: Sandisk 240 GB SSD
HDD: Seagate Barracuda 3.5 1 TB
Güç kaynağı: Aerocool 600W 80+
Monitör: AOC 1ms 75Hz

Yazım yanlışım olursa affola.
@Ali Güngör @Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
-Uyumluluk sorunu yok belleğiniz DDR4 olduğu sürece sıkıntı olmaz.
-Ucuz olanı almanız daha mantıklı aralarında çok ufak farklar var ki bu da pahalı olanı almaya değmez. Dış görünüş veya servis kalitesi gibi takıntılarınız varsa durum değişebilir. Performans açısından aşağı yukarı aynı performansı veriyorlar.
-Sistem güçlü bir sistem ve tahminimce akıcı oynatmayacağı oyun olmaz 1080 pikselde.

-Uyumluluk sorunu yok belleğiniz DDR4 olduğu sürece sıkıntı olmaz.
-Ucuz olanı almanız daha mantıklı aralarında çok ufak farklar var ki bu da pahalı olanı almaya değmez. Dış görünüş veya servis kalitesi gibi takıntılarınız varsa durum değişebilir. Performans açısından aşağı yukarı aynı performansı veriyorlar.
-Sistem güçlü bir sistem ve tahminimce akıcı oynatmayacağı oyun olmaz 1080 pikselde.
Pubgde highda 60 fps alabilcek bir sistem mi?

Pubgde highda 60 fps alabilcek bir sistem mi?
Alır. Ara ara 50-55 gibi değerlere düşebilir ama genel olarak 60-65 civarlarında kalır diye düşünüyorum. Her türlü akıcı oynarsın yani. Bu arada arkadaşın dediği gibi belleklerin frekans hızlarını arttırma şansınız varsa bunu yapın. Doğrudan aldığın FPS değerine etki ediyor çünkü.

Alır. Ara ara 50-55 gibi değerlere düşebilir ama genel olarak 60-65 civarlarında kalır diye düşünüyorum. Her türlü akıcı oynarsın yani. Bu arada arkadaşın dediği gibi belleklerin frekans hızlarını arttırma şansınız varsa bunu yapın. Doğrudan aldığın FPS değerine etki ediyor çünkü.
Rami 3000mhz yapmaya karar verdim

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı