Arkadaşlar sistemim Ryzen 1400 OC ile 3.7 yaptım sıcaklık değerlerim normal. 8 GB RAM Corsair, 1060 GTX 3 GB ve 256 SSD. Oyunda SSD'ye yüklü. Aşırı düşük FPS alıyorum sorunu çözemedim.
Optimizasyon sorunundan kaynaklanıyor olabilir. Ben de GT 940MX ile Empire Total War bile oynayamıyorum.(Gerçi GTX 1060 3 GB sistem sipariş ettim gelecek ).
Çok afedersin düzgün olanı yükledim. Arkadaşım bu arada sadece bu oyunda değil pupg'de önerilen ayarlarda 40-50 fps alıyorum ve çok fazla fps drop yiyorum. Aynı şekilde ac originste de 40 fps alıyorum düşük ayarlarda bile. Her şeyi denedik diyebilirim sorunu bulmak için, bir arkadaşım artık en sonunda şunu dedi ekran kartının firmware güncellemesini yapmak gerekiyor olabilir. Sizin düşünceleriniz nelerdir. Sistem bu arkadaşlar, sıkıntı büyük.
Optimizasyon sorunundan kaynaklanıyor olabilir. Ben de GT 940MX ile Empire Total War bile oynayamıyorum.(Gerçi GTX 1060 3 GB sistem sipariş ettim gelecek ).
Emirhan dostum fotoğrafa baktıysan oyun zaten ramin 4 gb'ını kullanıyor, nasıl ram yetersizliği olabilir ki ? Ayrıca fps sabitlemeside kapalı, nasıl açık olsun fps 30 ün üstünü göremiyor ki
Up
Biraz boş olacak sanırım ama Nvidia denetim masasından Yüksek Performanslı Nvidia İşlemcisini seçiniz mı? Seçmediyseniz yada başka bir problem yüzünden bilgisayar onboard grafik kullanıyor olabilir.
Biraz boş olacak sanırım ama Nvidia denetim masasından Yüksek Performanslı Nvidia İşlemcisini seçiniz mı? Seçmediyseniz yada başka bir problem yüzünden bilgisayar onboard grafik kullanıyor olabilir.