GTX 1060 sistem Valorant'ta düşük FPS veriyor

Makaleler
21
RAM
8 GB DDR4 3000 MHz
SSD veya HDD modeli
Patriot Burst
Ekran kartı
GTX 1060 6 GB O.C
Anakart
B450 S2H
İşlemci
Ryzen 5 2600
Merhaba, sistemime göre düşük FPS alıyorum ve fight anında bu FPS'in 40'a kadar düştüğünü gördüm. Ben video kaydı yapıyorum ancak bu düşmeler videoyu çok kötü etkiliyor. FPS yüksek olsa bile sanki videoda 60 FPS gibi değil. Bunu nasıl çözebilirim? Poligonda botlar açıkken maksimum aldığım FPS 115. Şaka gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, sistemime göre düşük FPS alıyorum ve fight anında bu FPS'in 40'a kadar düştüğünü gördüm. Ben video kaydı yapıyorum ancak bu düşmeler videoyu çok kötü etkiliyor. FPS yüksek olsa bile sanki videoda 60 FPS gibi değil. Bunu nasıl çözebilirim? Poligonda botlar açıkken maksimum aldığım FPS 115. şaka gibi.

Ekran kartı sürücücün güncel mi? Ve sıcaklıktan dolayı ani FPS düşmeleri olabilir sıcaklık değerlerin neler?

RAM için XMP açık mı? Ayrıca işlemciye overclock yapmayı denediniz mi?
Açık. 3.65'te çalışıyor işlemci. Kaç yapayım?
RAM'den dolayı olduğunu sanmıyorum bende de 8 GB RAM var Ultra ayarlarda sıkıntısız oynatıyor.
Single Channel benim RAM. Belki ondandır. Ben orta ayarlarda oynuyorum. Ayarları düşürüp yükseltmem bir işe yaramıyor. Aynı devam ediyor.

RAM'den dolayı olduğunu sanmıyorum bende de 8 GB RAM var Ultra ayarlarda sıkıntısız oynatıyor.
İşlemci Intel mi Ryzen mi? Diğer sistem özellikleriniz benzer mi?

Açık. 3.65'te çalışıyor işlemci. Kaç yapayım?
Daha önce benzer konularda RAM'i çift kanal yapıp XMP açıp işlemciye de overclock yapan birisi daha iyi performans almaya başlamış. Ne kadar yapmanız lazım bilmiyorum ama 3.8, 3.9 veya 4 bile yapabilirsiniz.

Bir de Valorant için tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakmak ile alakalı bir şey paylaşılmış ama bu 2 sene kadar önce. 2 kat FPS aldığını falan söylemiş, ne kadar doğru bilemiyorum.

Kaynak: Reddit

Technopat Haberler

Geri
Yukarı