GTX 1060 Sistem

Turkuvaz

Hectopat
Daha fazla  
kasa 1.PNG
kasa  2.PNG

Bütçem 5000 Türk Lirasıdır. Toplamaktaki amacım PUBG ve GTAV oynamaktır. Mönitörüm AOC 24" G2460VQ6 75Hz 1ms FREESYNC Full HD Gaming monitördür. FREESYNC kullanmayacağım daha iyi bir tavsiyelere açığım. Şimdiden yardcımcı olan arkdaşlara teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel olarak güzel duruyor ama RAM i 2400MHZ yapalım. PUBG ve GTA5 i 1060 6GB ve 8 GB RAM ile gayet akıcı bir şekilde oynuyorum. RAM 8GB olursa ileride 16GB a tamamlarsın bu haliylede aslında birşeylerde kısıp RAM 16GB yapılabilir aslında. İşlemcinin stok fanıda soğutma için yeterli olur. Birde ben sistem 5000TL lik bir taslak oluşturup koyayım buraya.

Hocam ilk önce RAM'i 3000 hiç değilse 2400MHZ yapın. Bir de ekran kartı olarak Zotac ya da Evga tercih edebilirsiniz. Harddiski de Toshiba P300 yapabilirsiniz.

Sistem fotoğrafta ekran kartı ve kasayı link olarak vereceğim ileriye dönük bir sistem oldu sadece ileriki aylarda RAM i 16GB a çıkarmak yeterli olacaktır.
Dark Freezer X94RD, 2x92mm 4pin PWM Kırmızı Led Fanlı, 4xIsı Borusu, Direkt Kontak AMD Ryzen AM4 ve Intel Uyumlu İşlemci Soğutucu (DKCCX94RD) - İşlemci Soğutucu - Overclock - Bilgisayar Bileşenleri
Inno3D GeForce GTX1060 Twin X2 6GB 192Bit
Corsair CC-9011105-WW Carbide 270R Pencereli Mid-Tower Psu'suz ATX Siyah Kasa - incehesap.com

Aşağı yukarı benim sistemin benzerini topladım totalde 4910TL yapıyor. Kasadan güç kaynağından kısarak 8GB RAM daha eklenebilir aslında.
@Hasan Kağan hocamın yaptıgı taslak çok mantıklı duruyor bu arada.

Dosya Ekleri

• ss1.jpg
    ss1.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 119
Eki Görüntüle 274189 Eki Görüntüle 274190

Bütçem 5000 Türk Lirasıdır. Toplamaktaki amacım PUBG ve GTAV oynamaktır. Mönitörüm AOC 24" G2460VQ6 75Hz 1ms FREESYNC Full HD Gaming monitördür. FREESYNC kullanmayacağım daha iyi bir tavsiyelere açığım. Şimdiden yardcımcı olan arkdaşlara teşekkürler.

Ben AOC AG271QX kullanıyorum. 2K. Karanlık bölgelerde adam seçmek çok zor. BenQ kullanırken çok daha rahat seçebiliyordum FullHD olmasına rağmen.

PUBG Monitör ayarlarınızı nasıl yapıyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı