Göko_The_Legal
Femtopat
Daha fazla
- RAM
- Samsung Tek Slot 16 3200 MHZ CL22
- SSD veya HDD modeli
- 3x SSD 1x M2 SSD 2X SATA SSD
- Ekran kartı
- GTX 1060 3 GB
- Anakart
- H110 Markasız
- İşlemci
- i5 7400
Herkese merhaba. Öncelikle bilgisayarımda 1 aydır bir FPS düşmesi oyun FPS düşmesi oyunları sıkıntıya sokuyor.
---->Mesela nasıl diyeyim Valorant'a giriyorum Discord acık arkadaşla konuşurken drop yiyor donuyor sonrasından ya geliyor ya da baglantı hatası deyip beni direk oyundan atıyor peki bunun yanı sıra Discord'u kapattıgımda hem FPS'm düzeliyor hem de drop vs cözülüyor oyunlarda düzeliyor ama bu neden kaynaklanır.
Denenen cözümler.
1. Discord'u komple sil yükle denendi.
2. Discord canary vs kullanıldı aynı.
3. bilgisayara format atıldı.
4. Donanım ivmesi cart cuert kapatıldı.
------> Son 1 Ay'dır böyle bir şey yaşıyorum onun öncesinde yoktu acaba Discord ile alakalı düzelir mi ya da yaşan birisi var mı? Varsa bana yardımcı olacak varsa sevinirim.
---->Mesela nasıl diyeyim Valorant'a giriyorum Discord acık arkadaşla konuşurken drop yiyor donuyor sonrasından ya geliyor ya da baglantı hatası deyip beni direk oyundan atıyor peki bunun yanı sıra Discord'u kapattıgımda hem FPS'm düzeliyor hem de drop vs cözülüyor oyunlarda düzeliyor ama bu neden kaynaklanır.
Denenen cözümler.
1. Discord'u komple sil yükle denendi.
2. Discord canary vs kullanıldı aynı.
3. bilgisayara format atıldı.
4. Donanım ivmesi cart cuert kapatıldı.
------> Son 1 Ay'dır böyle bir şey yaşıyorum onun öncesinde yoktu acaba Discord ile alakalı düzelir mi ya da yaşan birisi var mı? Varsa bana yardımcı olacak varsa sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: