Enistanblue1693 Kilopat Katılım 7 Haziran 2016 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2019 #21 BATORYA dedi: Aman aman değil lakin dual olursa fps de olumlu anlamda fark yaratıyor. Test videolarına bir bakmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. 8+4ten 8+8'e geçiş yaparım ozaman 1 ay civarı sürebilir ardından sonuçları tekrar yazarım buraya.
BATORYA dedi: Aman aman değil lakin dual olursa fps de olumlu anlamda fark yaratıyor. Test videolarına bir bakmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. 8+4ten 8+8'e geçiş yaparım ozaman 1 ay civarı sürebilir ardından sonuçları tekrar yazarım buraya.
Cihat Uğurlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2018 Mesajlar 1.721 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC ve Forklift Opr. 31 Ocak 2019 #22 Yanlış Bilgilendirme Pati Fetisisti dedi: Afterbourner'de tüm sistemin kullandığı bellek değeri yazıyor, sadece oyunun kullandığı değil. 8+4 yapma, 8+8 yap Dual Channel çalıştır. Genişletmek için tıkla... Sadece oyunun değerleri yazar. Aksini iddia etmeye devam edip de, beni yorma. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2019
Pati Fetisisti dedi: Afterbourner'de tüm sistemin kullandığı bellek değeri yazıyor, sadece oyunun kullandığı değil. 8+4 yapma, 8+8 yap Dual Channel çalıştır. Genişletmek için tıkla... Sadece oyunun değerleri yazar. Aksini iddia etmeye devam edip de, beni yorma.
Pati Fetisisti Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 746 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2019 #23 Cihat Uğurlu dedi: Sadece oyunun değerleri yazar. Aksini iddia etmeye devam edip de, beni yorma. Genişletmek için tıkla... Aksini iddaa ettiğim yok, yanlış bilgilendiriyorsunuz. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2019
Cihat Uğurlu dedi: Sadece oyunun değerleri yazar. Aksini iddia etmeye devam edip de, beni yorma. Genişletmek için tıkla... Aksini iddaa ettiğim yok, yanlış bilgilendiriyorsunuz.
Cihat Uğurlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2018 Mesajlar 1.721 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC ve Forklift Opr. 31 Ocak 2019 #24 Pati Fetisisti dedi: Aksini iddaa ettiğim yok, yanlış bilgilendiriyorsunuz. Eki Görüntüle 364833 Genişletmek için tıkla... Önbelleği kim kullanıyor? Kendi attığın resimden bir şey anlayamıyor musun?
Pati Fetisisti dedi: Aksini iddaa ettiğim yok, yanlış bilgilendiriyorsunuz. Eki Görüntüle 364833 Genişletmek için tıkla... Önbelleği kim kullanıyor? Kendi attığın resimden bir şey anlayamıyor musun?
Pati Fetisisti Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 746 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2019 #25 Cihat Uğurlu dedi: Önbelleği kim kullanıyor? Kendi attığın resimden bir şey anlayamıyor musun? Genişletmek için tıkla...
Cihat Uğurlu dedi: Önbelleği kim kullanıyor? Kendi attığın resimden bir şey anlayamıyor musun? Genişletmek için tıkla...
Yerli padawan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 3.848 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2019 #26 lost_illusion dedi: 100% FIX PUBG AND OTHER GAME STUTTERS AND FRAME DROPS!! FINALLY! Bunu denemelisin. Genişletmek için tıkla... Bunun bir işe yaradığını sanmıyorum.
lost_illusion dedi: 100% FIX PUBG AND OTHER GAME STUTTERS AND FRAME DROPS!! FINALLY! Bunu denemelisin. Genişletmek için tıkla... Bunun bir işe yaradığını sanmıyorum.
Furkan ATICI Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 215 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2019 #27 Yerli padawan dedi: Bunun bir işe yaradığını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Denedim bir faydası olmadı.
Yerli padawan dedi: Bunun bir işe yaradığını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Denedim bir faydası olmadı.
Yerli padawan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 3.848 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2019 #28 Furkan ATICI dedi: Denedim bir faydası olmadı. Genişletmek için tıkla... Belirttiğim gibi oyun esnasında 3.6 Ghz. İle FPS drop sorunum var. 3.8 ile olduğu zaman yüksek sıcaklıktan dolayı sanırım bilgisayar yeniden başlıyor.
Furkan ATICI dedi: Denedim bir faydası olmadı. Genişletmek için tıkla... Belirttiğim gibi oyun esnasında 3.6 Ghz. İle FPS drop sorunum var. 3.8 ile olduğu zaman yüksek sıcaklıktan dolayı sanırım bilgisayar yeniden başlıyor.
ımonster11 Hectopat Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 28 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2019 #29 Yazmayı unuttum. 16GB ram aldığımda sorunum düzeldi.
Yerli padawan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 3.848 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2019 #30 ımonster11 dedi: Yazmayı unuttum. 16GB ram aldığımda sorunum düzeldi. Genişletmek için tıkla... Ben aldım düzelmedi hocam.
ımonster11 dedi: Yazmayı unuttum. 16GB ram aldığımda sorunum düzeldi. Genişletmek için tıkla... Ben aldım düzelmedi hocam.