GTX 1060 sisteme 2500 TL işlemci ve anakart önerisi

Ya da.
İntel olarak da AMD olarak da tam olarak önereceğim ürünleri önermiş arkadaş. 3000+ Mhz desteği için AMD tabanlı bir sistem seçmeniz daha iyi olur.

Intel olarak da AMD olarak da tam olarak önereceğim ürünleri önermiş arkadaş. 3000+ MHz desteği için AMD tabanlı bir sistem seçmeniz daha iyi olur.

Intel tarafında RAM frekansının bir önemi yok. 10400F 2666 MHz ile bile 3600'de çalışan Ryzen rakibiyle aynı performansı veriyor.

Pek de aynı değil, arkadaşın çift kanal RAM'leri varsa AMD daha üstün olacaktır.

Hayır değecek bir fark olmaz. 10400F ile R5 3600 tam frekansta aralarında 30 derece daha fazla ısı farkı olduğunuda eklemek isterim stok fanda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok kararsız kaldım ve fps ve ani drop yiyorum kendi sistemimde bunun önüne geçmesini istiyorum
İntel olarak da AMD olarak da tam olarak önereceğim ürünleri önermiş arkadaş. 3000+ Mhz desteği için AMD tabanlı bir sistem seçmeniz daha iyi olur.
İntel mi amd mi tercih edilmeli
Hayır değecek bir fark olmaz. 10400F ile R5 3600 tam frekansta aralarında 30 derece daha fazla ısı farkı olduğunuda eklemek isterim stok fanda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu durumda intel mi almalıyım
Sipariş geçicem hangi ikiliyi tercih etmeliyim

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı