En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply özelliklerini incele, 999,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!
HYPER K Serisi Güç Kaynağı, piyasanın ana akımını karşılar ve % 85’den fazla verim sağlar. +12 tek raylı tasarım ile, SATA dizi kablosu, durumda hava akışını optimize eder ve kasa paneli ile güçlük…
HYPER K Serisi Güç Kaynağı, piyasanın ana akımını karşılar ve % 85’den fazla verim sağlar. +12 tek raylı tasarım ile, SATA dizi kablosu, durumda hava akışını optimize eder ve kasa paneli ile güçlük…
www.gaming.gen.tr
evet bak arkadaşta dediğim psu önermiş taş gibi psu hocam bunu alınız
malesef ya aldım iptalde edemem kargoya verildi idare eder ama beni demi yani anakartım işlemcim aham şaham değil yani bi tek ekran kartı gtx 1060 ortalama bi ekran kartı
Maalesef ya aldım iptalde edemem kargoya verildi idare eder ama beni değil mi yani anakartım işlemcim aham şaham değil yani bir tek ekran kartı GTX 1060 ortalama bir ekran kartı
Hocam bilgim yok o marka model hakkında aşırı ama o fiyatı verene kadar FSP tercih etmeniz daha mantılı çünkü bu firma güç kaynağı üzerine kurulu ve yıllardır bu işi yapıyor sağlam yani ama aldığınız ürün için idare edemez diyemem tabii eder ama iyisi varken bilmediğimiz bir ürüne para vermek tuhaf sadece
Ama soru şu ise 1060 ile götürür mü evet götürür umarım sorun çıkmaz hayırlı olsun şimdiden.