GTX 1060 sistemi yükseltme

EmreİLHAN

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Ben Valorant ve bu tarz oyunlar oynuyorum genellikle, sistemimin yetersiz geldiğini düşünüyorum uzun zamandır da aynı sistemi kullanıyorum. Malum Türkiye şartları sistem fiyatları uçmuş durumda. Sizce sistemimde neyi değiştirsem benim için daha iyi olur FPS performansı vb artar? Bir de oyundayken (Valorant orta ayarlar) işlemci sıcaklığım 80 derece ile 70 derece arası geziyor

Big Tower kasa.
MSI NVIDIA GTX 1060 Gaming X 6 GB.
i5 7600
DDR 4 RAM 16 GB G.Skill
ASUS Prime anakart en uygun fiyatlısını almıştım o zamanın iyi bir şey değil pek.
250 GB SSD yetiyor 1-2 oyun yüklü.

Not: Bütçe olarak maksimum üstüne koyabileceğim 5 bin falan, çok fazla bütçem yok açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar. Ben Valorant ve bu tarz oyunlar oynuyorum genellikle, sistemimin yetersiz geldiğini düşünüyorum uzun zamandır da aynı sistemi kullanıyorum. Malum Türkiye şartları sistem fiyatları uçmuş durumda. Sizce sistemimde neyi değiştirsem benim için daha iyi olur FPS performansı vb artar? Bir de oyundayken (Valorant orta ayarlar) işlemci sıcaklığım 80 derece ile 70 derece arası geziyor

Big Tower kasa.
MSI NVIDIA GTX 1060 Gaming X 6 GB.
i5 7600
DDR 4 RAM 16 GB G.Skill
ASUS Prime anakart en uygun fiyatlısını almıştım o zamanın iyi bir şey değil pek.
250 GB SSD yetiyor 1-2 oyun yüklü.

Not: Bütçe olarak maksimum üstüne koyabileceğim 5 bin falan, çok fazla bütçem yok açıkçası.
11400F al. Anakart yanında. Geriye 2500 TL kalır. Stoklar düzelince 1060 satar 1660S alırsın.

Ekran kartı, RAM ve SSD kalsın diyelim. 10400F/11400F ve uygun bir B serisi anakart taksak. Birde 1-2 TB HDD tamamdır. PSU ve kasa nedir?
Ama aslında sisteminiz yeterli bence.
hdd ihtiyacım yok aslında kasa zalman big tower psu 750w ama markasını unuttum
İşlemcinin termal macununu değiştirin ve genel bakımını yapın sistemin.
termal macunu 1 hafta önce yeniledim elimden geldiğince temizledim baya pislenmişti ama daha fazlası beni aşıyor temizleme konusunda komple indirmem mümkün değil bu bilgiye sahip değilim
11400F al. Anakart yanında. Geriye 2500 TL kalır. Stoklar düzelince 1060 satar 1660S alırsın.
teşekkür ederim değerlendireceğim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı