Yanlış bilgilendirmeler yapılıyor, en ufak yazım hatasında 1 ay ban atan yönetime sesleniyorum bu arkadaşlara da bir ayar çekin. i5 Skylake şuan piyasada ki ekran kartlarının %99'una darboğaz yapmaz,
(Gtx 1080 SLI yapılmadığı sürece) kardeşimin sıkıntısı da oyunun eski bir oyun olması ve ekran kartının tam performansından yararlanamaması, (Skyrim'de full ayarlarda gt 9500 ile 30fps veriyor zaten) konuyu açan arkadaşıma tavsiyem Steam üzerinden ücretsiz olarak sürülen yüksek kalite yaması var. Onu yüklemelisin veya ENB yamaları yükleyebilirsin, oyun ilk çıktığı dönemde aynı problemden muzdariptim, ekran kartım oyun için fazla geliyordu, aynı gtx 1080 alan insanın 900p monitör kullanması gibi birşey bu, yok darboğazmış yok formatmış yok antivirüsmüş, bilmeyen konuşmasın, arkadaşımızı da yanlış yönlendirmesin! Hocam Nexus Mod Manager ile 2K Texture modunu veya oyunun orjinal yaması olan yüksek çözünürlük yamasını yükleyerek tekrar denemeni ve sonuçları buraya atmanı istiyorum, bu çok bildiğini zanneden arkadaşlar da sonuçları görsünler, bilmedikleri şeylere de yorum yapmasınlar.