GTX 1060 SLI 4K Performansı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk kez sizden duyuyorum hocam bir araştırayım.

@Jira Hocam odayı ekstradan ısıtmaya gerek kalmıyor o derece ısınıyor ısıtıyor.
Bir yandan da iyi oluyor ama...

Yanlız 90'ı geçiyorsa problem var sen bir tamirci Abbas abiye götür yardımcı olular.
Hocam ben Ankaradayım ne yazık ki ama benim de bir tanıdığım Feridun abi var yarın bir sorayım bakayım bu işlerden iyi anlıyor.

Arkadaşlar burası mizah yeri değil, uzatmayın konuyu. Mesaj sayısı kasacağım diye boş yapmayın. GTX 1060 SLI desteklemiyor. Sadece, DX12 sayesinde yazılımsal olarak SLI yapmış oluyorsunuz ancak bunu destekleyen tek oyun Ashes of the Singularity. (AotS) Bu yeni özellik de yeni sorunlarla beraber geliyor tabii.

Özet: GTX 1060 SLI desteklemiyor, yapamazsınız. 4K oyun için GTX 1070, GTX 1080 ve GTX 1080Ti öneriyoruz.
@JaroxJamaica

Edit: Konu 1 Nisan dolayısıyla @Silinen üye ile düşünüp açtığımız şaka amaçlı bir konudur. Açıkçası bu kadar ciddiye alınacağını düşünmemiştik. Konuda geçen mesajlar şaka amaçlıdır. Ciddiye alınmasını istemiyorum.

GTX 1060 SLI falan olmaz. Tek oyun içinde yazılım ile birliktede yapmak saçmalık. Oda şakanın bir örneğiydi.

Hocam iyi güzelde kimse de dememiş ''Anakart sadece CF destekli diye''. Sizin bu iş her türlü yaş. İşlemci darboğaz, CF desteği olmayışı, SLI ne kadar düzenli çalışacak? Eğer kartı almadan bunu okumuş olursanız çok iyi olur. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı