GTX 1060 stabil çalışmıyor

rw3tgi

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Satış Danışmanı
Kusura bakmayın başlığa nasıl yazacağımı bilemedim. Öncelikle herkese iyi forumlar.
ETS 2'ye biraz haddinden mod atmamdan dolayı olduğunu tahmin ettiğim bir sorunum var. Oyunda kapanıp açılma sorunları yaşandıktan sonra günlük oynadığım ve ortalama 60-70 FPS aldığım oyunlarda drop yaşayıp 5 FPS'leri bile gördüğüm oldu. Ve ardından her zaman stabil değerlerde olan ekran kartım şu an boşta bile olsa yük altındaymış gibi çalışıyor ya da bana öyle geliyor. PC de hiçbir şey açık değilken görev yöneticisinden arkaplandaki gereksiz her şey kapatıldı. Steam dahil görev çubuğundaki tüm programlar kapatıldı fakat yine de görselde paylaştığım gibi Max değerler alıyorum. Seçili profil "Gaming" diyebilirsiniz silent ya da kendi ayarladığım en düşük ayarlarda bile bu değerler çok oynamıyor. Bilgisi ya da fikri olan var mı? Driverı komple kaldırıp baştan kurdum tek denemediğim format kaldı onun dışında çözüm öneriniz varsa sevinirim.

gpu.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
FurMark testi yapar mısınız?

Bir de lütfen tüm sistemi belirtiniz.

Afedersiniz...
Sistem özelliklerim i7-3770 işlemci, Cooler Master T4 kule tipi soğutucu, 16 GB DDR3 1600MHz RAM kullanıyorum. FHD çözünürlükte benchmark test sonucunuda görsele ekliyorum 77 FPS gösteriyor ama dediğim gibi sürekli drop yaşıyorum.

ekran.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı