GTX 1060 tabanlı sistem toplama

mertkarats

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Sistemi böyle oluşturdum. Ekran kartı ve işlemci bunlar olacaklar. SSD'yi sonradan ekleyeceğim fakat anakart tercihini doğru yapmış mıyım bilmiyorum. Onun hakkında bilgi almak istiyorum sizlerden, varsa bu fiyat civarlarında anakart öneriniz alabilirim. Direkt sistem tavsiyesi vermenize gerek yok kardeşlerim ya da verecekseniz de işlemci ve ekran kartı bunlar olursa sevinirim, teşekkür ederim. Kasa hangisini tercih etsem daha iyi olur?

Adsız 2.png
Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart 2133MHz ram destekliyor fakat ram 2400mhz.
Bunun dışında Z serisi anakart almalısın Z270 gibi.
İşlemcinin çarpan kilidi açık ve bunu değerlendirmek için Z serisi anakart ihtiyacın var.

Son düzenleme:
Bütçem 6000 olmadı 6500 ₺ olur tabi Monitor ile birlikte monitörü se Benq RL2455 düşünüyorum yanlış yazmış olabilirim modeli monitörün , anakart görüşünü dikkate alacağım teşekkür ederim. Birde kasa konusunda hangisini tercih etsem sistem icin uygun olur

amd işlemci ve ekran kartlarından memnun kalmadığım için geçmişte , almak istemiyorum o yüzden intel core ve nvidia kullandım . Bu sistemin bi benzerini i5 6500 lü bi şekilde 2 sene once kullanmıştım ve cok memnundum sistem olmamış diyenler neyden bahsettiğinizi anlamış değilim ekran kartı ve işlemciyi değiştirmeden sistemi dizerseniz bakarım

amd işlemci ve ekran kartlarından memnun kalmadığım için geçmişte , almak istemiyorum o yüzden intel core ve nvidia kullandım . Bu sistemin bi benzerini i5 6500 lü bi şekilde 2 sene once kullanmıştım ve cok memnundum sistem olmamış diyenler neyden bahsettiğinizi anlamış değilim ekran kartı ve işlemciyi değiştirmeden sistemi dizerseniz bakarım

Yukarıda dizilen Ryzen sistem senin dizdiğin sistemden çok daha iyi. Bir kaç aydır Ryzen 5 1500x kullanıyorum gayet memnunum. Neredeyse tanıdığım herkes Ryzen'e geçti ve hiç bir sorun yaşamadılar.

UserBenchmark: AMD Ryzen 5 2600X vs Intel Core i5-7600K

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı