GTX 1060 Tek Fanlı mı, Yoksa Çift Fanlı mı?

Efe Basak

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Gamer
Merhaba, ben yeni bir sistem topluyorum ve kafamı kurcalayan bir konu var. Eğer GTX 1060 6GB versiyonunu alırsam bütçeyi aştığımı gördüm ve ben de 3GB versiyonunu almaya karar verdim. Ama sıkıntı şurada; bulduğum ürünlerde 90MHz'lik bir fark mevcut ve Boost yapıldığında fark daha da açılıyor. Ben de danışmaya karar verdim. Tek fanlı versiyon acaba çok ısınır ve performansımı geriletir mi? Ya da aradaki fiyat farkına monitörden vazgeçip OC versiyonunu mu almalıyım? Kararsız kaldım lütfen yardım edin. Ürünler bunlar:
Screenshot_1.png
Screenshot_2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek fanlı hem performans hem de soğutma açısından bir tık geri. Çift fanlı modeli öneririm.

Tek fanlı modeller küçük boyutta olup mini sitemler için ideal. Böyle bir düşünceniz yoksa Dual modelini tercih etmelisiniz. Hem daha iyi soğutma sağlıyor. Performanstan yana zaten şüpheniz olmasın.

Bende 1060 tek fanlı modeli var. Phoenix. Şu an kullanmaktayım. Arkadaşım da aynı sisteminden aldı. Ama 1060 2 fanlı onun. Aynı FPS değerlerini hatta zaman zaman benim daha fazla FPS aldığım oluyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı