Ben internet (bilgi sunum) üzerinden GTX 1060 ekran kartı ve i5-6400 işlemcisi ile bir bilgisayar sistemi kurmayı düşünmekteyim. Site olarak oyunbilgisayar/ebrarbilgisayar/sinerji/teknobiyoktik/hepsiburada/ inventus kullanmayı düşünüyorum. Ama saydıklarımdan belki de sadece inventusa güvenilir diyebiliriz. Ayrıca monitörü ve klavyeyi hepsiburada'dan almayı düşünüyorum.
Anakart için bir servet harcamak istemiyorum, ssd istemiyorum [beklemeye razıyım :')], kasayı küp toplamak istiyorum ama piyasada düzgün bir mini ATX yok. Acaba verebileceğiniz bir tavsiyeniz var mıdır? Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim. :3
Anakartı B150 serisi al. Bütçen yetmezse RX 480 4 GB modelini al. Daha büyük bir kasa al, Midi Tower olanlardan. Diğer bileşenler iyi. PSU'da aşırı fazla, ilerde takviye yapacaksan kalabilir.
Anakartı B150 serisi al. Bütçen yetmezse RX 480 4 GB modelini al. Daha büyük bir kasa al, Midi Tower olanlardan. Diğer bileşenler iyi. PSU'da aşırı fazla, ilerde takviye yapacaksan kalabilir.
DX 12 ve Vulkan destekli oyunlarda RX 480 daha performanslı bir kart. DX 11 destekli oyunlarda da arada büyük bir fark yok. Free SYNC destekli monitörlerin ucuzluğunu da hesaba katarsak RX 480 almak daha iyi.