GTX 1060 ve i5-6400 sistem toplama

Nereden almalı?

• Kadıköy'de pasaj pasaj gez

• İnventus

• Hepsiburada

• Oyunbilgisayar

• Vatan

• Teknobiyotik

• Sinerji

• Ebrar bilgisayar

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba,

Ben internet (bilgi sunum) üzerinden GTX 1060 ekran kartı ve i5-6400 işlemcisi ile bir bilgisayar sistemi kurmayı düşünmekteyim. Site olarak oyunbilgisayar/ebrarbilgisayar/sinerji/teknobiyoktik/hepsiburada/ inventus kullanmayı düşünüyorum. Ama saydıklarımdan belki de sadece inventusa güvenilir diyebiliriz. Ayrıca monitörü ve klavyeyi hepsiburada'dan almayı düşünüyorum.

Anakart için bir servet harcamak istemiyorum, ssd istemiyorum [beklemeye razıyım :')], kasayı küp toplamak istiyorum ama piyasada düzgün bir mini ATX yok. Acaba verebileceğiniz bir tavsiyeniz var mıdır? Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim. :3
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
Anakartı B150 serisi al. Bütçen yetmezse RX 480 4 GB modelini al. Daha büyük bir kasa al, Midi Tower olanlardan. Diğer bileşenler iyi. PSU'da aşırı fazla, ilerde takviye yapacaksan kalabilir.

Ekran kartında kararlıyım. Kasayı neden mid tower alayım anlamadım ama. Zaten bir micro ATX' alacağım.

Niye daha fazla paraya daha kötü performans istiyorsunuz ki? RX 480 son driverlar ile geçmiş vaziyette şuan GTX 1060'ı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Niye daha fazla paraya daha kötü performans istiyorsunuz ki? RX 480 son driverlar ile geçmiş vaziyette şuan GTX 1060'ı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

son driverlara cidden bakmamıştım çok teşekkür ederim :),

sinerjiye güvenmeli miyim bilemiyorum ayrıca.

Son düzenleme:

Son günlerde sıkça güncel karşılaştırmalara baktım ama gtx 1060 daha üstün kalıyor sanki bazı durumlarda. Yardım edebilirseniz sevinirim.

Aslında 6600K değil de 6700K kullanılsaydı daha güzel olurdu. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00