Çözüldü GTX 1060 ve i5 7400 sistemde Warzone lag hissiyatı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
1060 3GB 16 GB RAM i5 7400.

Sistemim bu. Oyunda 60 ila 100 arası FPS alıyorum ve pingimde hiçbir sorun yok. Bu oyuna girdiğim zaman DC'de ses kesilmeleri de oluyor ve diğer arkadaşlarımın çoğunda da aynı sorun var. İnternet sorunum yok 100 MB kullanıyorum grafik ayarlarını en düşüğe çeksem bile yine de oyunu sanki lag varmış gibi oynuyorum. Dürbün açıyorum 5 saniye sonra açıyor. W'ya basıyorum sanki adam sarhoşmuş gibi sağa sola kayıyor. Komutları geç algılıyor ama herhangi bir FPS düşüşü ve lag yok. Ne zaman bu oyuna girsem DC'de ses kesilmesi yaşıyorum bazen. Bunun sorunu nedir oyun dosyalarını doğrulama falan yapıyorum bazen düzeliyor. Fakat önceki gün bir daha girdiğimde tekrar bu sorun oluyor özellikle patch attığı zaman. Dün çok güzel oynuyordum fakat bugün bir 180 MB patch attı yine bozuldu. Bunun çözümü nedir yardım edin lütfen.

MSI Afterburner değerlerini atınız oyunu düşüğe çekmeniz bir şeyi değiştirmez işlemciye daha da fazla yüklenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…