Gördüğünüz sistem sıkıntısız bir şekilde toplanmış, sorunsuz bir şekilde Windows yüklenmiş ve tertemiz bir mekanda kullanılmaya devam edilmektedir. Herhangi bir darbe veya benzeri fiziksel temaslar söz konusu bile değil Fakat anlamladıramadığım şekilde bazı oyunlarda FPS aşırı düşüyor ve oyun kasmaya başlıyor tabir-i caizse. Driverımın güncelliğinden şüpheleniyorum fakat çok emin değilim, fazla yatkın olmadığım bir konu. Sistemimin çok benzerini arkadaşım toplamıştı tek farkı onun ekran kartı MSI, geriye kalan her şeyde benim sistemim önde olmasına rağmen CS:GO gibi bir oyunda aramızda 200 FPS farkı oluyor. Ben 120 FPS'lerde iken o 300 FPS'lerde olduğunu söylüyor. Başka bir örnek ise 2010 yapımı Metro:2033 oyununda ultrada oynayamadım oyunu kasma sorunum yüzünden o yüzden çoğu ayarı düşürmek zorunda kaldım. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.
Windows 10 Pro kullanıyorum, sorunu dün buldum fakat çözümü için kendime güvenemedim Problem şu, şuan bilgisayarımda hem işlemcinin hem de ekran kartının grafik kartı yüklü, fakat şuan bilgisayarım işlemcinin grafik kartını kullanıyor yani ekran kartımı kullanamıyorum şuan ve o yüzdendir ki Nvidia Denetim Masasına giriş yapamıyorum masaüstünde sağ tık yaptıktan sonra(GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz hatası). Driver silip yükleme ile ilgili bazı şeyler duydum fakat dediğim gibi kendime güvenemediğim için işe kalkışamıyorum eğer bilginiz varsa yardımcı olur musunuz? Bütün driverlarım güncel, bilgisayarda herhangi güncel olmayan bir şey yok.
iGPU dediğiniz şey tam olarak ne oluyor acaba? Görüntü bağdaştırıcıları adı altında 2 adet seçeneğim var birisi GTX060 öbürü Intel Graphics acaba kast ettiğiniz şey Intel Graphics mi?
Dediğinizi sildim, ardından görüntü bağdaştırıcılarında Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı belirdi fakat hala Nvidia denetim masasına giremiyorum aynı hata beliriyor.
Dediğinizi sildim, ardından görüntü bağdaştırıcılarında Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı belirdi fakat hala Nvidia denetim masasına giremiyorum aynı hata beliriyor.
Az önce tekrar baktım Intel Graphics kaldırılmamış duruyor, denetim masasından kaldırmayı denedim ve yeniden başlattım fakat hala duruyor silinmiyor Intel Graphics kafayı yemek üzereyim
Az önce tekrar baktım Intel Graphics kaldırılmamış duruyor, denetim masasından kaldırmayı denedim ve yeniden başlattım fakat hala duruyor silinmiyor Intel Graphics kafayı yemek üzereyim
Şunu da ekleyeyim, dxdiag komutunu çalıştırdıktan sonra 'ekran' kısmına tıkladım, orada Nvidia değil Intel vardı, bunu biraz araştırdım bazıları Nvidia sürücün bozuk demişler ama şuan ne yapacağım hakkında en ufak fikrim yok problemi en detaylı şekilde aktarmaya çalıştım umarım bileniniz çıkar.
Devre dışı bıraktım hiçbir şey olmuyor hala Nvidia denetim masasına erişemiyorum, Intel Graphics'i silmeye çalıştığımdan beri CS:GO'da FPS 120lerden 60lara düştü şuan.