ER3NN Hectopat Katılım 15 Ağustos 2017 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2018 #11 Jira dedi: HD Tune Pro ile test yapabilirsiniz. Quick Scan tikini kaldırıp test yapın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Ben testi yapıp atacağım Jira dedi: HD Tune Pro ile test yapabilirsiniz. Quick Scan tikini kaldırıp test yapın. Genişletmek için tıkla... Hepsi yeşil çıktı. Durum ne olabilir sence :S ER3NN dedi: Tamamdır teşekkür ederim. Ben testi yapıp atacağım Hepsi yeşil çıktı. Durum ne olabilir sence :S Genişletmek için tıkla... Oyuna girdim bu testten sonra, Ancak oyun hala aynı şekilde yüksek fps almama rağmen yani oyun kasmıyor. Ama benim mouse ve klavyem takılıyor Son düzenleme: 14 Haziran 2018
Jira dedi: HD Tune Pro ile test yapabilirsiniz. Quick Scan tikini kaldırıp test yapın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Ben testi yapıp atacağım Jira dedi: HD Tune Pro ile test yapabilirsiniz. Quick Scan tikini kaldırıp test yapın. Genişletmek için tıkla... Hepsi yeşil çıktı. Durum ne olabilir sence :S ER3NN dedi: Tamamdır teşekkür ederim. Ben testi yapıp atacağım Hepsi yeşil çıktı. Durum ne olabilir sence :S Genişletmek için tıkla... Oyuna girdim bu testten sonra, Ancak oyun hala aynı şekilde yüksek fps almama rağmen yani oyun kasmıyor. Ama benim mouse ve klavyem takılıyor