GTX 1060 ve i7 7700HQ CS:GO düşük FPS sorunu

Windows 10 hangi sürüm?
1803 sürümüne geçtiğimde her oyunda 50-60 FPS kayıp yaşadığım için 1709'a geri döndüm. Ve söylemek istediğim bir şey var oyunu tam ekran modundan pencereli tam ekran moduna alınca 250leri geçiyor fakat hem parlaklığı ayarlayamiyoeum hem de Windows Discord Skype gibi uygulamaların bildirimleri ekranda çıkıyor.

Garantisi devam ediyorsa arkadaşınızın laptopunu referans göstererek kendi laptopunuzda FPS sorunu olduğunu belirtin. Belki donanımsal bir problemi vardır.

1803 sürümüne geçtiğimde her oyunda 50-60 FPS kayıp yaşadığım için 1709'a geri döndüm. Ve söylemek istediğim bir şey var oyunu tam ekran modundan pencereli tam ekran moduna alınca 250leri geçiyor fakat hem parlaklığı ayarlayamiyoeum hem de Windows Discord Skype gibi uygulamaların bildirimleri ekranda çıkıyor.
Ben 1709'da da sorun yaşadım. 1703 kullanıyorum. Yağ gibi akıyor.

Peki eski versiyona döndükten sonra otomatik güncellemeyi kapattım ama her gün güncelleme bildirii geliyordu oyundan atıyordu bildirim gelince ve kapat tuşuna tıklayınca güncelle ve kapat çıkıyordu. Ben de guncelledim. Bunu nasıl kapaticaz? 1709 geri döneceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı