GTX 1060 ve i7 7700K Sistem

@AntiSosyalRobot i5 7500 ile i7 7700 arasında veya i7 7700k arasında ne kadar bir performans farkı olur ekran kartı aynı şekilde msi gtx1060 gaming x 6gb
YouTube'da bir sürü video var bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
@MasterBAron06 oc şart değil fakat elimde i5 7500 + msi b250 pc mate anakartlı sistem var güncelleme yapmak istiyorum hangi ürünler daha iyi şartlarda olur onun için öneri istiyorum. Bu arada arkadaşın konusunun altını kirletmeyelim isterseniz benim açmış olduğum konu var oraya cevap yazarsanız daha iyi olur.

@MasterBAron06 oc şart değil fakat elimde i5 7500 + msi b250 pc mate anakartlı sistem var güncelleme yapmak istiyorum hangi ürünler daha iyi şartlarda olur onun için öneri istiyorum. Bu arada arkadaşın konusunun altını kirletmeyelim isterseniz benim açmış olduğum konu var oraya cevap yazarsanız daha iyi olur.
Kendin açtığın konunun linkini atabilirmisin?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı