ellas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 1.100 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #1 PUBG oynuyorum ve normal bir SOLO oyun girdim. Görev Yöneticisi'ni yan ekrana attım ve CPU %30-40, GPU %10-15 falan kullanıyordu. Ekran kartı; MSI GTX 1060 3GB İşlemci; AMD Ryzen 5 3600 RAM; 8x2 Dual Channel 3000MHz GPU neden %100 kullanmıyor acaba? PUBG içerisinde Bootcamp üzerindeki bölgede aldığım değerler + ekran kartı ve işlemci sıcaklığım; Not: PUBG'e girdiğim zaman işlemci ısısı 55 derece ama ekran kartı ısısı 50'den 78'e doğru çıkıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2022
PUBG oynuyorum ve normal bir SOLO oyun girdim. Görev Yöneticisi'ni yan ekrana attım ve CPU %30-40, GPU %10-15 falan kullanıyordu. Ekran kartı; MSI GTX 1060 3GB İşlemci; AMD Ryzen 5 3600 RAM; 8x2 Dual Channel 3000MHz GPU neden %100 kullanmıyor acaba? PUBG içerisinde Bootcamp üzerindeki bölgede aldığım değerler + ekran kartı ve işlemci sıcaklığım; Not: PUBG'e girdiğim zaman işlemci ısısı 55 derece ama ekran kartı ısısı 50'den 78'e doğru çıkıyor.
KS KS ellas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 1.100 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #11 Arkadaşlar alt tab attığım için vesaire orada %6 gibi bir değer gözükmüş, oyun içi sürekli ekran kartı kullanımı %99-100 Artı 0 Eksi
Arkadaşlar alt tab attığım için vesaire orada %6 gibi bir değer gözükmüş, oyun içi sürekli ekran kartı kullanımı %99-100
midgardian Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 6.385 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #12 O zaman bir sorun yok. Ekran kartı ısısı kış dönemine göre biraz yüksek gibi yalnızca. Artı 0 Eksi
KS KS ellas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 1.100 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #13 KeyN_N dedi: Ekran kartı sıcaklığı biraz fazla. Onun haricinde normal gibi. Bu arada FPS değerleri ne alemde? Genişletmek için tıkla... Ayarlarım bu şekilde ve 85-110 arası değişiyor. KeyN_N dedi: Ekran kartı sıcaklığı biraz fazla. Onun haricinde normal gibi. Bu arada FPS değerleri ne alemde? Genişletmek için tıkla... Termalini yenileme zamanım geldiğini düşünüyorum. Sabit 80 vesaire ısısı. KeyN_N dedi: Ekran kartı sıcaklığı biraz fazla. Onun haricinde normal gibi. Bu arada FPS değerleri ne alemde? Genişletmek için tıkla... Birde arkadan çift monitörde hareketli arka plan kullandığım halde FPS bu şekilde, normal mi sizce? Artı 0 Eksi
KeyN_N dedi: Ekran kartı sıcaklığı biraz fazla. Onun haricinde normal gibi. Bu arada FPS değerleri ne alemde? Genişletmek için tıkla... Ayarlarım bu şekilde ve 85-110 arası değişiyor. KeyN_N dedi: Ekran kartı sıcaklığı biraz fazla. Onun haricinde normal gibi. Bu arada FPS değerleri ne alemde? Genişletmek için tıkla... Termalini yenileme zamanım geldiğini düşünüyorum. Sabit 80 vesaire ısısı. KeyN_N dedi: Ekran kartı sıcaklığı biraz fazla. Onun haricinde normal gibi. Bu arada FPS değerleri ne alemde? Genişletmek için tıkla... Birde arkadan çift monitörde hareketli arka plan kullandığım halde FPS bu şekilde, normal mi sizce?
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.900 Çözümler 24 Yer Antalya 23 Şubat 2022 #14 ellas dedi: Arkadaşlar Alt Tab attığım için vesaire orada %6 gibi bir değer gözükmüş, oyun içi sürekli ekran kartı kullanımı %99-100 Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı yok. Ayrıca çok oyuncunun olduğu yerlerde GPU kullanımının biraz düşmesi normal. Drop yemediğin sürece sıkıntı yok. ellas dedi: Ayarlarım bu şekilde ve 85-110 arası değişiyor. Genişletmek için tıkla... Render Scale ayarını 100 yap. Texture ve Anti alasing ayarları harici diğer ayarları en düşüğe al. Bahsettiğim iki ayar içinde orta uygundur. ellas dedi: Birde arkadan çift monitörde hareketli arka plan kullandığım halde FPS bu şekilde, normal mi sizce? Genişletmek için tıkla... Normal. Artı 0 Eksi
ellas dedi: Arkadaşlar Alt Tab attığım için vesaire orada %6 gibi bir değer gözükmüş, oyun içi sürekli ekran kartı kullanımı %99-100 Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı yok. Ayrıca çok oyuncunun olduğu yerlerde GPU kullanımının biraz düşmesi normal. Drop yemediğin sürece sıkıntı yok. ellas dedi: Ayarlarım bu şekilde ve 85-110 arası değişiyor. Genişletmek için tıkla... Render Scale ayarını 100 yap. Texture ve Anti alasing ayarları harici diğer ayarları en düşüğe al. Bahsettiğim iki ayar içinde orta uygundur. ellas dedi: Birde arkadan çift monitörde hareketli arka plan kullandığım halde FPS bu şekilde, normal mi sizce? Genişletmek için tıkla... Normal.
KS KS ellas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 1.100 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #15 KeyN_N dedi: O zaman sıkıntı yok. Ayrıca çok oyuncunun olduğu yerlerde GPU kullanımının biraz düşmesi normal. Drop yemediğin sürece sıkıntı yok. Render Scale ayarını 100 yap. Texture ve Anti alasing ayarları harici diğer ayarları en düşüğe al. Bahsettiğim iki ayar içinde orta uygundur. Normal. Genişletmek için tıkla... Her şey için çok teşekkür ederim, başlangıç bölgelerinde gibi çoğu insanın bulunduğu yerde sizin ayarlarınızı yaptığım halde %100 GPU kullanımı ile 85-120 arası FPS değerim değişiyor belki de oyun başlayınca bu FPS değerleri daha da yükselecektir. KeyN_N dedi: O zaman sıkıntı yok. Ayrıca çok oyuncunun olduğu yerlerde GPU kullanımının biraz düşmesi normal. Drop yemediğin sürece sıkıntı yok. Render Scale ayarını 100 yap. Texture ve Anti alasing ayarları harici diğer ayarları en düşüğe al. Bahsettiğim iki ayar içinde orta uygundur. Normal. Genişletmek için tıkla... Denedim ve antrenman modun da bile artık 170 FPS'e kadar değer görüyorum. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim, konu çözüldü. İyi forumlar. Artı 0 Eksi
KeyN_N dedi: O zaman sıkıntı yok. Ayrıca çok oyuncunun olduğu yerlerde GPU kullanımının biraz düşmesi normal. Drop yemediğin sürece sıkıntı yok. Render Scale ayarını 100 yap. Texture ve Anti alasing ayarları harici diğer ayarları en düşüğe al. Bahsettiğim iki ayar içinde orta uygundur. Normal. Genişletmek için tıkla... Her şey için çok teşekkür ederim, başlangıç bölgelerinde gibi çoğu insanın bulunduğu yerde sizin ayarlarınızı yaptığım halde %100 GPU kullanımı ile 85-120 arası FPS değerim değişiyor belki de oyun başlayınca bu FPS değerleri daha da yükselecektir. KeyN_N dedi: O zaman sıkıntı yok. Ayrıca çok oyuncunun olduğu yerlerde GPU kullanımının biraz düşmesi normal. Drop yemediğin sürece sıkıntı yok. Render Scale ayarını 100 yap. Texture ve Anti alasing ayarları harici diğer ayarları en düşüğe al. Bahsettiğim iki ayar içinde orta uygundur. Normal. Genişletmek için tıkla... Denedim ve antrenman modun da bile artık 170 FPS'e kadar değer görüyorum. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim, konu çözüldü. İyi forumlar.