Çözüldü GTX 1060 ve R5 3600 PUBG'de düşük kullanım

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
PUBG oynuyorum ve normal bir SOLO oyun girdim. Görev Yöneticisi'ni yan ekrana attım ve CPU %30-40, GPU %10-15 falan kullanıyordu.

• Ekran kartı; MSI GTX 1060 3GB
  • İşlemci; AMD Ryzen 5 3600
  • RAM; 8x2 Dual Channel 3000MHz
GPU neden %100 kullanmıyor acaba?
PUBG içerisinde Bootcamp üzerindeki bölgede aldığım değerler + ekran kartı ve işlemci sıcaklığım;

Ekran Görüntüsü (7).png

Not: PUBG'e girdiğim zaman işlemci ısısı 55 derece ama ekran kartı ısısı 50'den 78'e doğru çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu alta aldığın için olabilir mi acaba? Değerleri Görev Yöneticisi'nden değil MSI Afterburner'dan takip edin.
Ekran Görüntüsü (8).png

Programı çalıştırdım ve GPU %100 kullanımda gözüküyor, bir sıkıntı var mıdır acaba?
Çözünürlük ve grafik ayarlarını da belirtirsen iyi olur. Ekran kartını alalı birkaç sene olmuş olmalı, hiç fan temizliği ve termal macun yenilemesi yaptın mı?
MSI Afterburner programında GPU %100 kullanımda gözüküyor.

Bahsedilen oyun içinden değerler. Aşağıdaki görselde göründüğü şekliyle. Oyun içinden bakarsan dalgalanmanın bir sorun olup olmadığını anlama şansımız olabilir. %100 olduğu gibi %6 da olmuş. Oyun içinde FPS'in 100'den 10'a sert şekilde düştüğü oluyor mu?

pubg fps 1.png

Olması gerektiği gibi duruyor. Şu dalgalanmalar oyunu alta attığında mı oluyor?
1645629829788.png

Oyun içi bu şekilde sürekli, değerler normal mi?
Bahsedilen oyun içinden değerler. Aşağıdaki görselde göründüğü şekliyle. Oyun içinden bakarsan dalgalanmanın bir sorun olup olmadığını anlama şansımız olabilir. %100 olduğu gibi %6 da olmuş. Oyun içinde FPS'in 100'den 10'a sert şekilde düştüğü oluyor mu?

Eki Görüntüle 1313782
Hayır oyun içi sürekli %100 durumda ve öyle bir düşüş yaşamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı