Bir veya iki ay sonra bir kasa toplamayı düşünüyorum. Topladığım kasanın beni uzun süre götürmesi, 3-4 sene içerisinde çıkacak oyunları 60+ bir değerle oynatabilmesi benim için çok önemli. Bunları da göz önünde bulundurarak karşınıza fotoğraftaki gibi bir sistem ve monitör ayarladım ve yardımlarınızı, önerilerinizi, yanlışlarımı değerlendirmenizi istiyorum.
1) Ryzen 1600 yerine 1500x veya 1400 koysam dar boğaz veya başka tür sorunlar ortaya çıkar mı? performansı çok etkiler mi?
2) Güç kaynağı olarak ne tercih etmeliyim?
3) Monitör hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? daha iyi bir öneriniz var mı?
4) Ana kart tercihim nasıl? daha iyi bir öneriniz var mı? görünüşe de önem veriyorum.
5) Bellek 2400MHz yeterli midir? Ryzen ile uyumlu mudur?
6) SSD performansı nasıldır? kullanan arkadaşlardan tavsiye istiyorum
Sistemi %90 ihtimal ile vatan bilgisayar'dan alacağım. Kasayı itopya dan 270R olarak değiştirmeyi düşünüyorum. Sonuç olarak sistem bütünü hakkında yorum ve tavsiyelerinizi merak ediyorum bilgili arkadaşlarında yardımlarını fazlasıyla bekliyorum. Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum

1) Ryzen 1600 yerine 1500x veya 1400 koysam dar boğaz veya başka tür sorunlar ortaya çıkar mı? performansı çok etkiler mi?
2) Güç kaynağı olarak ne tercih etmeliyim?
3) Monitör hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? daha iyi bir öneriniz var mı?
4) Ana kart tercihim nasıl? daha iyi bir öneriniz var mı? görünüşe de önem veriyorum.
5) Bellek 2400MHz yeterli midir? Ryzen ile uyumlu mudur?
6) SSD performansı nasıldır? kullanan arkadaşlardan tavsiye istiyorum
Sistemi %90 ihtimal ile vatan bilgisayar'dan alacağım. Kasayı itopya dan 270R olarak değiştirmeyi düşünüyorum. Sonuç olarak sistem bütünü hakkında yorum ve tavsiyelerinizi merak ediyorum bilgili arkadaşlarında yardımlarını fazlasıyla bekliyorum. Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum

Son düzenleyen: Moderatör: