GTX 1060 VGA dönüştürücü ile kullanılır mı?

Remzi Türkmen

Hectopat
Benim monitörumun sadece VGA çıkışı var. Ben bilgisayar toplayacagım içinde 1060 6 GB bulunacak. Ben aktif dönüştürücü kullansam sorun yaşar mıyım?

Yeni bir monitör alana kadar idarelik kullanabilirsiniz. Ama ileride mutlaka monitörünüzü değiştirmenizi öneririm, aksi taktirde görüntüde kayma ve yırtılma çok olur.

Benim monitörumun sadece VGA çıkışı var. Ben bilgisayar toplayacagım içinde 1060 6 GB bulunacak. Ben aktif dönüştürücü kullansam sorun yaşar mıyım?
Dönüştürücü kullanmanı önermem kullananlar var ama HDMI - DVI girişli alsan her türlü daha iyi olucaktır monitör'ün çok eski değilse satıp sıkıntı olmaması kaydıyla 2. el alabilirsin.

Kullanılabilir ama ekran kartından tam verim alamazsın.

Sıkıntı çıkar, verim alamazsın diyenlere bakma. Kaliteli bir tane alırsan çok azıcık kalite kaybı yaşarsın. Kendim yaklaşık 2 senedir kullanıyorum bir problemini görmedim.

Sıkıntı çıkar, verim alamazsın diyenlere bakma. Kaliteli bir tane alırsan çok azıcık kalite kaybı yaşarsın. Kendim yaklaşık 2 senedir kullanıyorum bir problemini görmedim.
Verim alamazsın derken ekran kartını tam kullanamaz demek istedim hocam çözünürlükten dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…