GTX 1060 vs GTX 1050 Ti sistem

1. bilgisayar Web'de stokta yok ve mağazaya gittiğinde olağanüstü bir fiyatla karşılaşacaksın.
2. bilgisayar edeceğinden fazla pahalı.
Sinerji DCA570 (Emre Bozkurt PC) Ryzen 5-8GB-1TB-RX570
Kesinlikle almanı öneriyorum. Monitörün yoksa FreeSync destekli bir monitör alırsan hoş olur.
hahaha metin2 için mi sistem topluyon :D
Evet :D

1. bilgisayar Web'de stokta yok ve mağazaya gittiğinde olağanüstü bir fiyatla karşılaşacaksın.
2. bilgisayar edeceğinden fazla pahalı.
Sinerji DCA570 (Emre Bozkurt PC) Ryzen 5-8GB-1TB-RX570
Kesinlikle almanı öneriyorum. Monitörün yoksa FreeSync destekli bir monitör alırsan hoş olur.
Vatandan alabilirim sadece. Vatandan önerebileceğiniz bilgisayar var mı?

Vatanın sitesine bir toplama bilgisayar oluşturmak üzere girdim. 800₺'lik 1050 Ti'ın 1250₺ olduğunu gördüm. Bunun piyasada ekran kartı kalmamasıyla alakası var evet ancak 1250₺ nedir ya allah aşkına biri açıklasın.
Vatan'dan önerebileceğim hiç bir hazır sistem , ya da toplama sistem yok. Biraz bekle piyasa düzelsin. İstanbul'da oturuyorsan İtopya'nın mağazasına gidip oradaki hazır sistemlerden alabilirsin daha ucuza gelir.

Vatanın sitesine bir toplama bilgisayar oluşturmak üzere girdim. 800₺'lik 1050 Ti'ın 1250₺ olduğunu gördüm. Bunun piyasada ekran kartı kalmamasıyla alakası var evet ancak 1250₺ nedir ya allah aşkına biri açıklasın.
Vatan'dan önerebileceğim hiç bir hazır sistem , ya da toplama sistem yok. Biraz bekle piyasa düzelsin. İstanbul'da oturuyorsan İtopya'nın mağazasına gidip oradaki hazır sistemlerden alabilirsin daha ucuza gelir.
Önerilerin için teşekkür ederim. İstanbul da oturmuyorum. Sadece buradaki vatandan alma şansım var. Bazı ailevi sebeplerden dolayı. Ve yarın gidip büyük ihtimalle bu bilgisayarı alacağım.

EXPER XCELLERATOR XC590 Ryzen 5 1400 3.2GHZ 8GB 1TB 4GB GTX1050Ti WIN10+OFFICE

Sadece Metin 2 mi oynayacaksınız ?
Sadece oyun mu oynayacaksınız?
İlerde sisteminizde geliştirme yapar mısınız? (ekran kartı vb.)
Bütçeye monitör dahil mi? Monitör alınacak mı ?
Lütfen detaylı bir şekilde cevaplarsanız sevinirim. Bu sorduğum soruların cevabını belirtmeniz gerekirdi ama sadece bütçe belirtmişsiniz Metin 2 oynadığınız bile profil resminizden anlaşılıyor. Eğer sadece Metin 2 oynayacaksanız bu kadar kasılmaya gerek yok GTX 1050 bile fazla gelecektir. Zira oyun 2004 yapımı :D

Toplama kasa alırsan sinerji de kapıda ödeme olması lazım. Yinede bir sorarsan sinerji sitesinden.
Baktım sinerji de kapıda ödeme seçeneği yok maalesef.

Sadece Metin 2 mi oynayacaksınız ?
Sadece oyun mu oynayacaksınız?
İlerde sisteminizde geliştirme yapar mısınız? (ekran kartı vb.)
Bütçeye monitör dahil mi? Monitör alınacak mı ?
Lütfen detaylı bir şekilde cevaplarsanız sevinirim. Bu sorduğum soruların cevabını belirtmeniz gerekirdi ama sadece bütçe belirtmişsiniz Metin 2 oynadığınız bile profil resminizden anlaşılıyor. Eğer sadece Metin 2 oynayacaksanız bu kadar kasılmaya gerek yok GTX 1050 bile fazla gelecektir. Zira oyun 2004 yapımı :D
Sadece Metin 2 oynamayacağım. CSGO, PUBG gibi oyunlari da oynayacağım. İlerde belki değiştirebilirim parçaları. Fiyata monitör dâhil değil. Monitör de alacağım yani toplam bütçe 4000tl.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı