Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Teşekkürler. MSİ GTX 1060'ta karar kıldım. Ancak fiyatları çok garip 3GB modeli 6GB modelinden daha pahalı. Hakkında yeni konu açtım onayı bekliyorum.
Türkiye'de en ucuz nerede bulabilirim?
Yazmayı unutmuşum, kartı bir süre sonra ikinci elden satmak gibi bir niyetin varsa ASUS veya MSI al.
Yok kartı ben kullanacağım diyorsan Zotac ve EVGA'ya da bakabilirsin.
Aralarında en yüksek frekanslara çıkabilen Asus'un OC serisi diye biliyorum(kesin bilgi değil fakat GTX1080'lerde durum öyle onu araştırdığımdan biliyorum)
Fakat şöyle bir durum var örneğin GTX1060'ların en güçlü modelini alacaksın fiyatı neredeyse GTX1070'in tek fanlı modellerine eşit. O kadarda uçmamak lazım yani.
Miningciler AMD RX serisini tüketti sırada Nvidia GTX serisi var. Şu zamanlar oyun için ekran kartı almak çok dertli.
Bu arada demeyi unutmayayım, MSI'ın ilkbahar para iadesi var bu ayın 30'unda bitecek. Fatura tarihin 30'u ve daha öncesi olursa 80tl gibi bir geri ödeme alabilirsin. Dur linkini de bulayım Ana Sayfa - MSI Promotions
Uygun ürünler: Uygun Nitelikli Ürünler - MSI Promotions
Vallahi başım dönüyor uykusuzluktan, ben kaçıyorum iyi geceler